Wkurzają mnie opinie bez sensu (1) w tym miejscu powinny być jakieś opinie rzeczowe a nie jakieś wkurzające... Marek developer jak każdy inny... (2) Byłem ostatnio na kilku budujących się osiedlach i wrażenie po paru wizytach... Paweł Piec gazowy (2) Jakiej firmy i jaki model deweloper montuje w domach? Zainteresowany
Anna - opinia (1) Dzięki moim znajomym odkryłam właśnie piękne miejsce do zamieszkania. Domy... Anna Super Osiedle domów (2) Polecam osiedle "Wzgórze Raduni" w Juszkowie. Osobiście nie jestem... Adam Jacek - opinia (1) Ładne osiedle niestety przy obwodnicy ( hałas i brudne powietrze). Obsługa... Jacek czytajcie, sprawdzajcie i jeszcze raz czytajcie umowę (5) Polecam wizytę w Urzędzie Gminy celem zweryfikowania oferty Archideon pod... "wszystkobędziedobrze" Bardzo ladne domy (2) to bedzie duze osiedle. Ciekawe kiedy bedzie skonczone. And Super domy i super miłe dziewczyny w sprzedaży 😃 (1) Byłem na prezetacji win i przy okazji zobaczyłem osiedle, naprawdę ładne,... Jacek Zorganizowane osiedle (1) Byłem na tym osiedlu kilka dni temu i musze przyznać, że jestem mile... Marcin piękne domy i piękna okolica (4) Fajnie zlokalizowane osiedle, dużo zieleni, spokój i dobry dojazd do... Maryla Byłam na dniach otwartych (1) bardzo ładnie położone osiedle, słoneczny stok, ładne domy Aga podoba mi się (4) Jestem na etapie wstępnym zakupu połowy bliźniaka, ale już mogę stwierdzić,... Beata