Mieszkaniec szeregu - opinia (3) Kupiony szereg mocno odbiega od tego, który oglądamy na projekcie podczas... Mieszkaniec szeregu Magda - opinia (4) Szeregi na osiedlu Wzgórze Raduni to wielkie partactwo budowlane!!! Nie... Magda Aga - opinia (2) Niedaleko Gdańska, ładne domy, dobra cena, ładna okolica. Aga
Ewa - opinia (1) Ładne osiedle, ładne domy - dobra alternatywa dla małego mieszkania w... Ewa Lukash - opinia (1) Na reklamacje deweloper nie odpowiada. Tynki popękały bardzo szybko po... Lukash Klient - opinia (1) Okropna obsługa. Zero odzewu na maile, reklamacje, nie odbieranie połączeń... Klient K&K - opinia (1) Przepiękne osiedle, mili i szczęśliwi mieszkańcy - polecam! K&K Bardzo ładne miejsce, filmik z drona zachwyca (1) Już kilka razy przeglądałem oferty tej inwestycji ale dopiero filmik z drona... Marek Dom szeregowy w znakomitej cenie (3) Kopiliśmy dom środkowy szereg i jesteśmy zadowoleni. W cenie mieszkania mamy... Adam Bardzo ładne domy blisko Gdańska (1) Moim zdaniem to wyjątkowe Osiedle, uporządkowane, ładnie zaprojektowane, na... Aabiss Moje Miejsce…. (1) Powiem szczerze jestem bardzo zadowolona z zakupu domu na tym osiedlu. Trzeba... Zadowolona Deweloperze (1) Bądź miły dla mieszkańców. Usiądź do rozmów. Nam zależy, abyś sprzedał jak... Mieszkaniec Super miejsce :) (1) Wypowiadamy się jako mieszkańcy. Osiedle prezentuje się bardzo ładnie -... Rodzinka deweloper (4) Ocena dewelopera: - domy sprzedawane znacznie odbiegają jakością i rodzajem... Zbyszek deweloper -cd (1) Odnośnie do oceny tego dewelopera i osiedla na tym forum podnoszą się głosy,... zainteresowany (jeszcze) rozczarowanie (5) Deweloper nieodpowiedzialny, wszystko wykonane z najtańszych materiałów i... właścicielka jednego z domów Koszta zarzadzania osiedlem (2) Witam Czy uważacie, że forma w jakiej zostały one przedstawione oraz wartości... Mieszkaniec Przepis na SUPER biznes (9) 1.Wybudować i super urządzić tzw.dom modelowy. 2.Postawić tanie kopie wyżej... Nawrócony Oferta (2) Zgadzam sie w 100% z opinia nawroconego. Nie rozumiem takiego podejscia ze... Rozczarowany nie jestem zainteresowany (3) Robiac rozeznanie zwłaszcza u tego dewelopera zwróciłem uwage na brak... przemek