Zyta - opinia (1) Kapitalny remont kawalerki. Bardzo dobry kontakt. Rzetelne informowanie o... Zyta Zyta - opinia (1) Kapitalny remont kawalerki. Bardzo dobry kontakt. Rzetelne informowanie o... Zyta Magdalena Wójcik - opinia (1) Bardzo polecam Pracownię Architecto. Współpraca z Panią Joanną Manturewicz... Magdalena Wójcik
Wojt - opinia (1) Polecam usługi pracowni Architecto. Pani Joanna miała u nas mnostwo pracy... Wojt Marlena - opinia (1) Korzystałam już kilka razy z usług Pani Joanny a wiec w pełni zadowolony... Marlena Marek - opinia (1) Polecam Panie z Architecto, doświadczenie, zaangażowanie widać na każdym... Marek Grzegorz Ś. - opinia (1) Chciałem bardzo podziękować Joannie z Architecto za zaprojektowanie otwartej... Grzegorz Ś. Asia - opinia (1) Wspaniała Pani Joanna z firmy Architecto zaprojektowała nam sypialnie marzeń!... Asia Izabela - opinia (1) Współpraca z pracownią Architecto przebiegła bezproblemowo. W szczególności... Izabela Andrzej - opinia (1) Od pierwszej rozmowy telefonicznej wiedziałem, że mam do czynienia z... Andrzej Wanda - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Aranżacja trafiona pod każdym względem. Terminowość,... Wanda Helena - opinia (1) Gorąco polecam. Pełny profesjonalizm usług. Bardzo dobry kontakt z... Helena Joanna - opinia (1) Firma Architecto z Gdańska zaprojektowała nam wystrój mieszkania. Jest to... Joanna Michal - opinia (1) Jestem fanem Architecto! Skorzystałem z usługi projektu wnętrza. W pierwszym... Michal Profesjolnie! Terminowo! Super:) (1) Pracowni Projektowej "Architecto" wykonała dla nas projekt aranżacji... Beata Nie spodziewaliśmy się takiego efektu (1) Współpracę z firmą Architecto" cenimy sobie za to , że : - przedstawiła nam... KiS Polecamy! (1) Powierzyliśmy Paniom z Architecto aranżację naszego pierwszego wspólnego... Renata & Jacek Elastyczność i profesjonalizm (1) Panie z pracowni Architecto dokładnie badają potrzeby klienta a następnie na... koku Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego. (1) "Współpraca z dziewczynami z Architecto to czysta przyjemność. Jestem bardzo... J.J.