Maj Karolina - ocena (1) Wciąż jestem pod dużym wrażeniem podejścia do klienta jakie spotkało mnie... Maj Karolina Przemysław - opinia (2) Gorąco polecam. Olbrzymi wybór żyrandoli, profesjonalna obsługa i... Przemysław Milena - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna usługa klienta. Ceny też konkurencyjne w... Milena
Sklep godny polecenia (1) Najlepsza oferta na rynku! wiem bo przed zakupami przeszukałam cały internet... Jowita Sprzedawca godny polecenia (1) Bardzo bogata oferta żyrandoli. Fachowa obsługa co dla nas jest bardzo ważne.... Stefan Doskonałe produkty (1) Świetna obsługa i wysokiej jakości produkty. Czego więcej chcieć od... Danuta Przepiękne produkty! (1) Piękne żyrandole, fantastyczna obsługa - miła i pomocna. Żyrandol przed... Karolina Polecam z czystym sumieniem (1) Na pochwałę zasługuje rewelacyjna obsługa. Mimo że moje zamówienie nie było... Olek Stosunek jakości do ceny pozostawia wiele do życzenia! (2) Stosunek jakości do ceny pozostawia niestety wiele do życzenia. Towar w miarę... Adam żyrandol kryształowy................... (1) jestem bardzo zadowolona z zakupu żyrandolu jest przepiękny kryształki... Agnieszka Polecam! (1) Kompetentna i miła obsługa oraz terminowość. Lampy piękne! Zakochała się w... Paweł G. Marek Osiecki - opinia (1) Jestem zachwycony rzetelnością, ofertą doradztwem, wyborem asortymentu i co... Marek Osiecki POLECAM (1) Jedyni jeśli chodzi o tego typu oświetlenie, nie kupowałabym nigdzie indziej.... Zadowolona Piękne Żyrandole i miła obsługa !! (1) Nie ma porównania na całym rynku. Najlepsza jakość, najbardziej efektowne i... meggi49 Polecam (1) Ceny dobre, obsługa też ok, szczególnie, że czekali na mnie, bo nie mogłem... Paweł B Magda - opinia (1) Mila i fachowa obsluga. Jakosc produktow wysokiej klasy. Polecam! Magda Miła i fachowa obsługa! (1) Polecam każdemu kto szuka stylowych lamp do swojego domu. Słowa uznania... Karolina