polecam (1) Naprawde w 100% perfekcja. Cena wyzsza niz u innych ale jakość musi... midter ..... (1) Zakład nieprofesjonalny. Zainstalowali przestarzałą instalację, nie... RB Niezadowolony - opinia (2) Nie polecam. Przed montażem ustaliłem z właścicielem markę reduktora, miejsce... Niezadowolony
Słaby Warsztat (1) Skopali instalację, auto przegrzali montujac nagle silnik zaczął brać olej... Sław kiepsko (1) juz 2 auta mam zrobione w tym zakladzie ogolenie wporzadku - jezdza kumaci... klient NIE ZGADZAM SIĘ Z INNYMI OPINIAMI (1) Nie wiem, o co chodzi innym opiniującym - pewnie to jakieś jednostkowe... Andrzej Masakra (1) Właśnie od nich wróciłem. Umówiłem się telefonicznie. Dokładnie przez telefon... Michał Stracone nerwy, czas i pieniądze (2) Przy wymianie filtrów facet oderwał czujnik temp.-naprawiał go ponad godzinę,... oloo AMATORZY, BRAK SŁÓW (1) JEDEN LAPTOP, NIE MA LAPTOPA NIE MA USTAWIANIA SILNIKA. UMAWIAJA SIE NA... MARUNIA polecenie (1) Świetny zakład. Zamontowali mi instalację gazową w maju 2003 roku. Jeżdżę bez... Andrzej