Dobry Zarządca (4) W moim odczuciu firma działa jak należy, odpowiada na wszystkie zgłoszenia i... mieszkaniec Wojciech W. - opinia (2) Niedługo minie drugi rok jak nie korzystamy z usług tej Pani. Do tych... Wojciech W. (..) (1) Obsługa niekompetentna, nie potrafią udzielić rzetelnych informacji, nie... Właścicielka mieszkania
Całkowita ignorancja (1) Kobiecie prowadzącej ten interes wydaje się faktycznie, że jest właścicielem... Merc Nie polecam !!!!!! Dramatyczna obsługa !!!!! (1) Bardzo nieprzyjemna osoba, brak szacunku dla lokatorów, dramatycznie złe... LOKATOR Arkada - Nie Polecam !!! (2) Czytam te opinie i coraz bardziej przekonuje się w swojej opinii. Firma... Były lokator Solidnie, terminowo, bezproblemowo (1) Nie rozumiem poprzednich opinii, które tak negatywnie wyrażają się o firmie... Alicja Solidna firma bez fajerwerków (1) Jestem bardzo zaskoczony nieprzychylnymi opiniami jakie tu zastałem. Lokator... Lokator Brak profesjonalizmu (1) Ta firma to jest jakaś porażka, kompletnie na niczym się nie znają.... Mieszkaniec LOKATOR - opinia (1) jestem zadowolony z usług tej firmy- fachowo, rzeczowo i terminowo. Remonty... LOKATOR Uwaga !!! (1) Nie zgodność powiadomień z tej pani zestawieniami . Trzeba bardzo kontrolować... lokator lokator (1) (...) Oferuje lokatorom usługi jedynie zaprzyjaźnionych firm, których ceny i... lokator Pytanie (1) Mam parę uwag. Po pierwsze informacji o godzinach urzędowania w miejscu... kompex1950