SALON KOSMETYCZNY Z KTÓREGO WARTO SKORZYSTAĆ :) (2) O TYM SALONIE DOWIEDZIAŁAM SIĘ OD ZNAJOMEJ . I MUSZĘ POWIEDZIEĆ ŻE SIĘ NIE... NATALIA MIEJSCE WARTE POLECENIA! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Rewelacyjna atmosfera. Ceny... Elżbieta Kozłowska Zosia - opinia (1) To była moja pierwsza wizyta w tym salonie i jestem zachwycona. Poleciła mi... Zosia
Emilia - opinia (1) Polecam zabiegi fal radiowych, korzystałam już z 3 zabiegów i widać efekty,... Emilia Salon na 6 (1) Nie jest przesadą, że oceniłam ten salon na 6. Rzadko korzystam z nieznanych... Kate REWELACJA!!! (1) Posłuchałam opinii koleżanki i nie żałuję...masażystka w pełni profesjonalna,... Asia Ulga dla ciała i ducha (1) Salon Arcadia to mój raj na ziemi :) Po wizycie u Pani Anety zawsze czuję się... M. polecam! (1) polecam ten salon, ceny nie są wygórowane a poziom naprawde dobry. Przyjemny... Barbara Satysfakcja gwarantowana (1) Muszę przyznać że przed wizytą w Arkadii byłem sceptycznie nastawiony na tego... Andrzej naprawde pomaga (1) Polecam ten salon, masażystka zna się na rzeczy. Jak mnie uścisnęła to tylko... Cezi polecam, szukałam czegoś takiego (1) Muszę przyznać że wielokrotnie korzystałam z ofert trójmiejskich salonów... Magda