Michał G - ocena (1) Kolejny raz zadowolony 8 piętro nie było dla chłopaków problemem z... Michał G Anna - ocena (1) Panowie usługę przeprowadzi wykonali w ekspresowym tempie. Firma godna... Anna Ala - ocena (1) Jesteśmy pod wrażeniem dokładności pracy Panów Pełny profesionalizm Ala
Danuta - ocena (1) Panowie bardzo punktualni , bardzo zorganizowani , sprawni, pogodni... Danuta Kasia - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma. Panowie pracują praktycznie bez żadnego... Kasia Marek Szutkowski - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla pracowników firmy "Arkadiusz Przeprowadzki" za... Marek Szutkowski Aneta - opinia (1) Polecam, szybko, sprawnie , profesjonalnie Aneta Aneta - opinia (1) Bardzo rzetelna firma. Polecam. Panowie przewozili nam meble na mazury.... Aneta rena - opinia (1) Skorzystalam z uslug firmy przy przeprowadzce - duzej przeprowadzce :)... rena Żłobek Niezapominajka - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, bardzo uczciwe godziny pracy, zero przerw,... Żłobek Niezapominajka Szybko i sprawnie (1) Za jakość się płaci, za prawdziwą jakość warto zapłacić. Skorzystałam z... Barbara Polecam (1) Szybko, sprawnie, panowie mili. Mogę tylko polecić. Mały minus za fakturę... Jarek Wyrazy uznania (1) Polecam mili sympatyczni,naprawdę warto. Byłam mile zaskoczona Mirka Arkadiusz przeprowadzki (1) Firma na "6", bardzo solidna, profesjonalny i sympatyczny personel oraz... Ryszard Mistrzostwo świata! (1) Tak profesjonalnych, pracowitych i w dodatku pracujących z uśmiechem ludzi... Michał Miło i sprawnie (1) Polecam w 100%. Szybko, sprawnie .Wyjątkowo sympatyczna obsługa, co zdarza... Projektant Katarzyna Lewicka super przeprowadzki (1) Dziękujemy Firmie za wysoce profesjonalną,szybką,sprawną przeprowadzkę oraz... Danuta Badeńska Polecam ;) (1) Firma szybko i sprawnie przeprowadzała mnie kilkakrotnie. Jestem zadowolona w... Monika Agata - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Sprawnie, szybko, bez uszczerbku na sprzętach... Agata Przeprowadzka Firmy (1) Firma Pana Arkadiusza przeprowadziła naszą firmę. Oprócz zwykłych biurowych... Kamil