Zona (1) Wykupilem zonie w prezencie wizytę w salonie Arkesia Dziękuję bardzo Paniom... Marcin Polecam! (1) Polecam w 100%! Przemiła obsługa, rewelacyjny sprzęt na najwyższym poziomie i... Katarzyna Peducure (1) Wykupiłam mamie bon podarunkowy na pedicure, zachęcona dużą ilością... Gosia
zaffiro (1) Byłam na zabiegu zaffiro na okolice kolan, zabieg wykonany profesjonalnie i w... Katharina Salon Arkesia (7) Jestem bardzo zadowolona z usług w salonie Arkesia. Obsługa bardzo miła,... Justyna Polecam!!! (1) Zakochałam się w tym miejscu:) Czysto, panie przemiłe i profesjonalne w... Malgosia Świetny salon! (1) Od wielu miesięcy chodzę do tego salonu na rzęsy oraz sporadycznie na... Agata Salon Arkesia (1) Polecam salon Arkesia byłam kilkakrotnie na różnych zabiegach, salon jest... Asia D. Zabiegi odchudzające (1) Salon godny polecenia! Skorzystałam z usług kilkukrotnie. Wykonywałam zabiegi... A.M Nigdy nikt nie zrobił mi tak brzydko brwi. (1) Poszłam na regulację brwi, kosmetyczka która mnie obsługiwała była bardzo... Kamila pedicure (1) Przykro mi że tak się zawiodłam. Pani w recepcji przemiła, pomocna.. i to... mm