Arogancja
W dniu 09.06.2008 na basenie Chełm zostalem potraktowany w sposob chamski i odbiegajacy od jakichkolwiek standartow dobrego wychowania przez przedstawiciela państwa firmy pana Tomasz D. / takie nazwisko podala mi pani prowadząca areobik wodny / powodem było zwrócenie mu uwagi o zbyt dużej ilości osób na torze nr.1 mimo że pływało nas na torze 5 osób + dziecko to w/w pan wprowadził bez żadnego pardonu , lub słowa przepraszam osiem osób / nurkowie /a po zwróceniu mu uwagi zostalem obrzucony chamskimi epitetami. Ponadto mielismy całe to zdarzenie wyjaśnić po zajęciach ale pan Tomasz D. uciekl jak tchórz zostawiając do rozmów panią która prowadziła areobik . Pani ta nie wiem czy ze strachu czy ze wstydu nie chciała ze mną rozmawiać a tylko oświadczyła że cofa mi opłacony do dn.30.09 2008 abonament wstępu na pływalnie . Pytam się więc na jakiej podstawie ?! żadnego punktu regulaminu nie zlamałem a wręcz przeciwnie to państwo łamiecie zasady bezpieczeństwa na basenie gdzie w pewnych okresach roku / jesień , zima / na torach basenowych pływa więcej osób niż dopuszczają przepisy .Na zakończenie proszę o podawanie na swojej stronie internetowej nazwiska osob prowadzących zajęcia na basenie.