Art-DeLuxe

Malarstwo artystyczne

Gdańsk, Czeremchowa 26

Portrety. (1) Wspólpracowałam z Pani Domnika już wiele razy mam do niej ogromny szacunek za... Katarzyna Justyna - opinia (1) Polecam uslugi Pani Dominiki. Portret wykonany jest perfekcyjnie. Mam... Justyna Rewelacja! (1) Prawdziwa Artystka! Oprócz tego, że portret narysowany fantastycznie, to... qaz
Cudowny portret ślubny! (1) Jestem zauroczona portretem:)efekt jest powalający, obraz był prezentem dla... magda Sylwia - opinia (1) Piękny portret ślubny Obraz ślubny narysowany przez Panią artystkę... Sylwia polecam i pozdrawiam (1) Bardzo gorąco chciałam podziękować Pani Dominice za karakature narysowaną na... nadia majchrzak POLECAM :) (1) Chciałam podziękować Pani Dominica raz jeszcze za wykonany portret mojej... Dominika Są poprostu świetne (1) Uważam że portrety Pani Dominiki są godne polecenia.Jej obrazy są tak piękne... Kika Przepiekne az wzruszajace. (1) Portrety Pani Dominiki naprawde sa godne polecenia.Ja osobiscie u Pani... KG portret dziecka (1) Zamówiony portret dziecka na chrzest wyszedł bardzo realnie. Rodzice bardzo... Marek portret (1) Poprosiłam Panią Dominikę o wykonanie portretu rocznicowego moich rodziców.... Martyna Portret (1) Dziękuję bardzo Pani Dominice za pięknie wykonany i w ciekawy sposób ujęty... Dominika Gwarys-Wiśnik Beata - opinia (1) Zamówiłam u Pani Dominiki dwa portrety (rodziców i teściów) i sa naprawdę... Beata Wiiielkii POZYTYW !! (1) Zamówiłam Portret na Urodziny przyjaciółki, Jestem baardzo zadowolona.... KoraLinaa Bardzo polecam! (2) Obraz rocznicowy,który zamówiłam, a który wykonała Pani Dominika jest... Renata