Nowe otwarcie (1) Art Production to firma , która gdańszczanom zapewnia doznania kulturalne i... Sonia Wielkie rozczarowanie (1) Kupiłam dzieciom bilety na spektakl "Królewna śnieżka" (termin 1 czerwca) o... alegrzybek Zadowolony Klient (1) Od lat jestem stalym klientem imprez organizowanych przez Kontakt. Otwarcie... Zbigniew S.
rozczarowani do potęgi (1) Byliśmy na "Grace i Gloria" z udziałem p.Celińskiej i p. Malec. Sztuka co... tom Prężna firma (1) Jestem zadowolony z usług Kontaktu. Chodzę na spektakle i imprezy sprowadzane... Tomasz Dobra robota! (1) Jedyna firma, która się nie obija w Gdańsku! Chodzę na niektóre... zadowolony klient/ Łukasz Kpina i żenada (2) Agencja Kontakt zakpiła sobie z widzów w całej rozciągłości. Chodzi o... Arkadiusz Daszkiewicz Skandal - Zabrakło miejsc (2) Witam wszystkich i podzielę się uwagami nt, wczorajszej organizacji imprezy... Łukasz rewelacyjny repertuar (1) Takiej oferty repertuarowej nie ma NIGDZIE na wybrzeżu. Nareszcie nie trzeba... Mieczysław Jestem Stałym klientem Agencji Kontakt (1) Jestem stałym kilentem Agencji Kontakt i chodze na większość proponowanych... Tadeusz Justyna - opinia (1) Ja z kolei mam inne doświadczenia z odwiedzin nowej sali teatralnej w... Justyna Rozczarowania (1) Jestem świerzo po doznaniach artystycznych, które zaoferowała mi Agencja... zuza