Magda - ocena (1) Bardzo polecam dr Zająca. Jestem pacjentką od dawna, pełen profesjonalizm,... Magda Paulina S - ocena (2) Z całego serca polecam tego chirurga plastycznego. Profesjonalizm, ogromna... Paulina S Mateusz - ocena (2) Bardzo polecam. Mateusz
Elzbieta - ocena (2) Super lekarz zna się na tym co robi Elzbieta Ewa - ocena (2) Lekarze bardzo kompetentni i cierpliwi. Polecam z całego serca! Ewa Anita - ocena (2) Bardzo polecam. Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Lekarz merytoryczny i... Anita Barbara - ocena (2) Przychodnia bardzo profesjonalna.przemily konkretny lekarz.polecam Barbara Teresa - ocena (2) Polecam. Chirurdzy z doświadczeniem. Teresa Skleroterapia- polecam (1) Bardzo dobry specjalista, miły, rzeczowy, poprawił to co zepsuł inny lekarz.... Joanna zabieg na żylaki metodą EVRF (2) Jestem po zabiegu na żylaki metodą EVRF u dr Ryszarda Zająca.Zabieg trwał ok... kejsi ocena (1) Polecam. Wysoka kultura, profesjonalizm. joannapiekarz54 ulga dla nóg (1) Jestem już po całym leczeniu u doktora Zająca. Całe leczenie trwało zaledwie... ewakami klinika godna polecenia (1) Fantastyczna klinika i ludzie. "Głównym" chirurgiem był doktor Daniel... M.P. Piękno Bez bólu (1) Jestem stałym klientem Dr Zająca. Bardzo polecam jego usługi. Czuję się... Pacjent Operacja żylaków (1) Byłam operowana prze dr Zająca nową metodą EVRF. Zabieg i okres pooperacji... Karolina profesjonalizm i (3) skorzystałam z usług dr Zająca-porada, diagnoza i leczenie... Sweet Serdecznie polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z operacji laserowej żylaków przeprowadzonej przez... Danuta P. operacja żylaków (1) Z żylakami zmagam się od lat. Do gabinetu dr Zająca trafiłem przypadkiem. Na... pit EVRF (1) Jestem miesiąc po zabiegu EVRF, a wcześniej drugą nogę operowałem klasycznie... Krzysztof Znakomity (1) Polecam, wykonywałam pełen pakiet usług, od diagnostyki, poprzez zabiegi... Elżbieta