W beczce miodu łyżka dziegciu (1) Ze sklepu korzystałem kilkakrotnie. Zawsze spotkałem się z miłą obsługą i... pepik Ludzie z Pasią !!!!! (1) Co tu dużo mówić, będziecie potrzebować serwisu, części, porady - walcie jak... Keller Fachowcy jakich mało. (1) Dobrali idealne rowery mi, i moim rodzicom. Nie przepłaciliśmy, i każdy jest... robi13
Super (1) Sklep super, akcesoria wypas, wybór rowerów duży, świetna pomoc w dobraniu... Mateusz SUPER (1) Jest coraz lepiej i tak trzymać.Rowerow i sprzetu coraz wiecej i coraz... Piotr Gosk servis (1) zdecydowanie polecam-szybko sprawnie skutecznie bez owijania w bawełnę pełen... tomasz Polecam (1) Piękne rowerki- kupiłam białego rumaka u nich. I wszyscy się oglądają z... ewelina Jarek - opinia (1) Roweru tam nie kupowałem ale widać ich trochę wewnątrz sklepu. Wybór... Jarek coraz lepiej,tak trzymać (1) rowerkó przybywa,części również(a zawsze mogą... goseek TROSZKE POZA CENTRUM- ALE WARTO PODJECHAĆ (1) Rower kupiłam w tamtym roku gdzie indziej- i żałuje.W sklepie na Morskiej... Ewa JEDYNY TAKI (1) *polecam*polecam*polecam fachowa obsługa, rzetelność, niezawodność pod... TII sklep,gdzie miło wchodzić,i wracać (1) carfan Magda - opinia (1) bardzo fajny sklep polecam Magda Marek W. - opinia (1) Dzis mialem okazje kupic tam przednie koło i skorzystac z serwisu, cena byla... Marek W. sklep z duszą!! (1) koko