ArtPozytywni

Szkoły fotografowania

Gdańsk, Mazowiecka 7D

POLECAM:) (1) Gorąco polecam, o Kasi i ArtPozytywnych "dowiedziałam się z internetu",... Jola Polecam w 100% - Super Kurs Fotografii od Podstaw !!! (1) Polecam Wszystkim zainteresowanym :) W bardzo miłym towarzystwie całej grupy... Małgosia Podstawy fotografowania z najlepszym Wykładowcą (1) Signum temporis, to nie tylko znak upływającego czasu (tak patrzą przede... Janusz Gorgoń
polecam (1) Brałam udział w warsztatach fotografii wnętrz, jestem bardzo zadowolona i... Danka Super ArtPozytywni (1) Gorąco polecam warsztaty dla początkujących. Dużo wiedzy przekazanej w prosty... Beata Warsztaty z ArtPozytywni (1) Gorąco polecam zajęcia w ramach zgrupowania ArtPoztywni! Przekazywana jest... Monika ArtPozytywni rulez! (1) ArtPozytywni, to marka, którą obserwuję i jestem z nią od samego powstania.... Magdalena Plener w Bieszczadach (1) Uzupełnieniem warsztatów są z pewnością zajęcia plenerowe na których... Irek Warsztaty z podstaw Lightroom'a (1) Wspaniałe warsztaty! Kasia z ArtPozytywnych dzieliła się z nami swoją ogromną... Tomasz Warsztaty Indywidualne: postprodukcja w Photoshopie (1) Długo poszukiwałam nauczyciela, który pomoże mi z obróbką cery przy... Katarzyna FOTO wiedza, nauka, praktyka (1) Jedne z ciekawszych warsztatów w których mam okazję uczestniczyć. Na... Agnieszka Aga plener (1) Stronę Kasi zareklamował mi fb, jako że interesuję sie fotografia juz od... Aga Świetna inspiracja w zakresie nauki fotografii (1) Uczestniczyłam kilkakrotnie w warsztatach organizowanych przez ArtPozytywnych... Maja Świetne warsztaty (1) Bardzo fajnie prowadzone warsztaty dla osób, które chcą się zapoznać z... Małgorzata Polecam (1) Szczerze polecam wszystkim, którzy nie mieli wcześniej do czynienia z... Daria Warsztaty z Photoshop (1) Wiele się nauczyłam! Warsztaty z Photoshopa dla tych, którzy zaczynają... Asia Godne polecenia (1) Szczerze polecam warsztaty fotograficzne. Bardzo przyjemna atmosfera.... edyta Warsztaty fotograficzne w plenerze w Smoldzinskim Lesie (1) Obsługa bardzo dobra,podejscie do kazdego indywidualnie,pomoc w kazdej... Lucyna