Polecam!!!!!! (1) Witam Na wstępie dodam, że obdzwoniłem kilka 3miejskich firm zajmujących się... Paweł Przyciemnianie szyb w samochodzie (2) Strona internetowa robi wrażenie, kontakt telefoniczny z właścicielem dobry.... Artur Polecam (1) Zleciłem w firmie Artfolplus we Wrzeszczu przyciemnienie szyb w Nisanie Note.... Adam
polecam z czystym sumieniem (1) Jestem kobietą i chciałam przyciemnić tylne szyby w aucie, żeby nie... young mum Nie polecam (1) Byłam w firmie aby zamówić folie okienne matujące do łazienki, niestety był... niezadowolona :) (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni. Szybko, dokładnie i naprawdę w... m przyciemnienie szyb Renualt Laguna (1) skorzystałem z usługi przyciemniania tylnich szyb w Lagunie i jestem b... tomigeo pełen profesjonalizm (1) Opracowana technologia, narzędzia profesjonalne, szybko czysto i solidnie.... cotynato szybko i kulturalnie (1) 5 szyb ford focus 90 minut, czysto, sprawnie i szybko. Efekt bdb. polecam jak... michał Bardzo zadowolona. (1) Dokonałam przyciemnienia szyb w firmie artfoll i jestem bardzo zadowolona,... Beata