polecam (1) Nadal nie mogę w to uwierzyć że moja wada została skorygowana do... Piotr Serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam! zabieg szybki i bezproblemowy, naprawdę warto! Po 16... Kasia profesjonalni i z sercem (3) wszystko - badanie i zabieg - jednego dnia, świetni ludzie z obsługi i bardzo... Mirek
Rewelacja !!!!! (1) Polecam z całego serca laserową korekcję w Artlife, szybko miło i... Grażyna Wdzięczna pacjentka (1) Jestem bardzo zadowolona, efekt zabiegu niesamowity. Dziękuję zespołowi... Kamila Generalnie zadowolona (2) Szczerze mogę polecić laserową korekcję wzroku w Artlife. Sam zabieg szybki,... M. Mialam zabieg miesiąc temu (1) Jestem bardzo zadowolona z efektów zabiegu. Wcześniej wada -4/-3,25, dziś mam... Karolina jestem 2 miesiące po zabiegu sbk (2) Badania i zabieg przebiegły bardzo sprawnie. Cała obsługa dokłada starań,... wdzięczny pacjent T.O. wreszcie sie odważyłam (1) Wczoraj po zbiegu laserowej korekcji oczu wykonanej w Artilife w Gdańsku... ewa Byłam krótkowidzem... (1) Byłam! I prawdę mówiąc nie do końca wierzyłam, że kiedyś to powiem. Cieszę... Agata widzę więcej (1) Jak najbardziej polecam.Mamy w Gdańsku specjalistę dr Piotra Klikowicza.Z... AS wspaniali specjaliści (1) nie przypuszczałam,że korekcja wzroku to zabieg kosmetyczny, widzę i żałuję,... BB Najlepszy ośrodek w Polsce (1) Poddałem sie zabiegowi 3,10,2008r wszystko odbyło sie sprawnie i bez... Karol S. Super (1) Polecam każdemu, personel cały bez wyjątku, miły i sympatyczny, no i fachowy,... Krystyna Bez zastanowienia możesz podjąc sie zabiegu w Artlife! (1) Przyjechałam na zabieg nie widząc wszystkiego wyraznie, ale pewnych rzeczy... J.B.W. REWELACJA (1) Nic dodać nic ująć, lekarze, pielęgniarki i ogólnie cały zespół jest... Gosik