ArtLife

Laserowa korekcja wzroku Okuliści

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 23

Julia - ocena (1) Zabieg laserowej korekcji wzroku przeszłam zaledwie dwa tygodnie temu i już... Julia Martyna - ocena (1) Korekcja wykonana metodą Femto Lasik w połączeniu z cross-linking. Miałam... Martyna Natalia - ocena (1) Miałam w tej klinice korygowaną wadę -8,0. Zeszłam do zera, praktycznie na... Natalia
Ola - ocena (1) Przeszłam zabieg metodą Femto LASIK u Dr Koberdy. Miłe Panie w rejestracji,... Ola Jola - ocena (1) Pani Sabiniewicz cudowna pani doktor!!! plastyka powiek wykonana tak, że... Jola Jacek - ocena (1) Zdecydowanie odradzam korzystania z tego miejsca. Umówiłem się na topografię... Jacek Ania - opinia (1) Od kilku lat bardzo drażniły mnie opadające powieki. Pół roku temu... Ania LASEK - korekcja wzroku -5 do 0! (1) W kwietniu 2019 miałem wykonywany zabieg LASEK, po dłuższym zastanowieniu,... Michał Plastyka powiek - naprawdę warto (1) Dwa miesiące temu miałam rozszerzony zabieg plastyki powiek. Efekt wymarzony.... Anna Anna - opinia (1) Dziś mija miesiąc od mojego zabiegu. Zycie bez okularów jest o wiele... Anna Gorąco polecam laserową korekcję w ArtLife (1) W październiku zeszłego roku zdecydowałem się na wykonanie zabiegu laserowej... Szymek Polecam (1) Dokładnie dzisiaj mija 6 miesięcy od zabiegu, największym problemem było... Paweł Polecam życie bez okularów (1) Dziś mija tydzień od mojego zabiegu. Życie bez okularów jest o wiele... Joanna Lepsza jakosc zycia (1) Jestem rok po laserowej korekcji wzroku. Zmienilam zycie na bardziej... Maria SBK Lasik (3) Bardzo dobra opieka od początku do końca zabiegu włącznie z... Sergiusz Polecam! (1) Polecam!!:)szybko i bezboleśnie, widzę bardzo wyraznie, bez porownania do... martyna245 polecam (1) Polecam, zlikwidowali mi wadę -5,5. karol000 Bardzo polecam (1) Jeszcze raz dziękuję. Bardzo miła i sympatyczna atmosfera. Profesjonalne... Robert Dziękuję (1) Polecam każdemu i już poleciłem kilku znajomym osobom, robiłem zabieg w 2014... Franciszek Podziękowania! (1) Podziękowania! Przede wszystkim chciałbym podziękować za profesjonalne... Marcin