ArtLife

Laserowa korekcja wzroku Okuliści

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 23

Dawid K. - ocena (1) Polecam centrum okulistyczne ArtLife. Miałem wykonywany zabieg metodą... Dawid K. Ania - ocena (1) Na koniec listopada miałam wykonany zabieg lasek. pierwsze dni co prawda były... Ania Ela - ocena (1) Miałam zabieg Lasik. Wada plus, chociaż zostały mi plusy jedynie do czytania,... Ela
Iwona - ocena (1) Miesiąc temu przeszłam korektę oczu. Z polecenia znajomych. Właśnie wyszłam z... Iwona Jacek - ocena (2) Zdecydowanie odradzam korzystania z tego miejsca. Umówiłem się na topografię... Jacek Sofia - ocena (1) Ponad miesiąc temu przeszłam w ArtLife zabieg laserowej korekcji wzroku... Sofia Julia - ocena (1) Zabieg laserowej korekcji wzroku przeszłam zaledwie dwa tygodnie temu i już... Julia Martyna - ocena (1) Korekcja wykonana metodą Femto Lasik w połączeniu z cross-linking. Miałam... Martyna Natalia - ocena (1) Miałam w tej klinice korygowaną wadę -8,0. Zeszłam do zera, praktycznie na... Natalia Ola - ocena (1) Przeszłam zabieg metodą Femto LASIK u Dr Koberdy. Miłe Panie w rejestracji,... Ola Jola - ocena (1) Pani Sabiniewicz cudowna pani doktor!!! plastyka powiek wykonana tak, że... Jola Ania - opinia (1) Od kilku lat bardzo drażniły mnie opadające powieki. Pół roku temu... Ania LASEK - korekcja wzroku -5 do 0! (1) W kwietniu 2019 miałem wykonywany zabieg LASEK, po dłuższym zastanowieniu,... Michał Plastyka powiek - naprawdę warto (1) Dwa miesiące temu miałam rozszerzony zabieg plastyki powiek. Efekt wymarzony.... Anna Anna - opinia (1) Dziś mija miesiąc od mojego zabiegu. Zycie bez okularów jest o wiele... Anna Gorąco polecam laserową korekcję w ArtLife (1) W październiku zeszłego roku zdecydowałem się na wykonanie zabiegu laserowej... Szymek Polecam (1) Dokładnie dzisiaj mija 6 miesięcy od zabiegu, największym problemem było... Paweł Polecam życie bez okularów (1) Dziś mija tydzień od mojego zabiegu. Życie bez okularów jest o wiele... Joanna Lepsza jakosc zycia (1) Jestem rok po laserowej korekcji wzroku. Zmienilam zycie na bardziej... Maria SBK Lasik (3) Bardzo dobra opieka od początku do końca zabiegu włącznie z... Sergiusz