Barbara K. - ocena (1) O Kosmetykach i suplementach Colway słyszałam już wcześniej, ale dopiero... Barbara K. Dora31 - ocena (1) Obsługa sympatyczna,realizacja zamówienia krótka, artykuły zgodne z opisem.... Dora31 Julia - ocena (1) Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja zamówienia na farby do włosów, które... Julia
Yogi - ocena (1) Dużo różnych produktów barberskich, i świetne doradztwo. Polecam! Yogi Sebastian - ocena (1) Bogaty asortyment produktów fryzjerskich. Farby, maski, szampony, odżywki w... Sebastian MaKa - ocena (1) Super sklep i bardzo miła obsługa . Polecam . MaKa Beata - ocena (1) W Madisonie pracuje przemiła Pani Emilka ,zawsze dobrze doradzi... Beata alka - ocena (1) Żałuję że dopiero teraz odkryłam te hurtownie. Największy wybór włosów i... alka Milena - opinia (1) Kolagen naturalny oraz kosmetyki na bazie kolagenu Colway są niesamowite! Od... Milena Gosia - opinia (1) Najlepsze miejsce na zakupy Wybór pielęgnacji profesjonalnej do włosów jest... Gosia Agnieszka S - opinia (1) Serdecznie polecam! Ogrom wiedzy i doświadczenia, którym obsługa dzieli się z... Agnieszka S Patrycja - opinia (1) To, co odróżnia ten sklep od innych na rynku to nowe, nietuzinkowe, choć... Patrycja Mama Asia - opinia (1) Uwaga! Agresywna sprzedawczyni (groteskowe rzęsy) nakrzyczała w dość... Mama Asia Dobromiła Jesiotrzyńska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Dobromiła Jesiotrzyńska Natalia - opinia (1) Szczerze polecam. Dokonałam zakupów w sklepie internetowym, umówiłam się na... Natalia Serdecznie polecam (1) Jestem przeszczęśliwa, że mam przyjemność korzystać z profesjonalnej i... Edith Anna Waleri Nie polecam (2) Oczywiście skusiła mnie cena , włosy nowe wyglądały bardzo ładnie ale było... Ewa Wlosy (1) Udana współpraca! Wlosy rewelacyjne, cudo. Mila obsługa, indywidualne... Maks mega (1) mega polecam dobrano dla mnie włosy doskonałe. Obsługa bardzo miła i z dużą... mel Dżoana - opinia (1) Bardzo polecam ! Każdy znajdzie tu coś dla siebie za równo cenowo jak i... Dżoana