Nie założę Ci nigdy w życiu żadnej obroży. Mężczyźni z obrożami na szyi i tak nie wracają do swoich kobiet. A ja chciałabym, żebyś wracał. Do mnie. Bądź wolnym psem, ale budź się rano obok mnie.
Masz siódmy zmysł.
Ale tym szóstym mnie dosłownie zabiłeś. :)))))))))
Wypiłem trzy spece w swoim barze. Zawsze te same twarze i te same opowieści. To zniknąłem.
Polazłem do Cisu. A tam zonk. Teraz zamykają go o 21.
Nic to.
Jadę do Gdyni zakotwiczyć w paru miejscach.
Trzymajcie się wszyscy.
bywają też psiaki, które, choć są wolne, i tak domu nie chcą opuszczać. wolą być przy swojej pani. który z nich bardziej by ci odpowiadał? ten, który wraca o poranku przed przebudzeniem, czy ten, choć wolny, byłby z tobą cały czas?
a w tym wątku to oso chozziiiiii? jakie obroże i jakie psy? i czemu pani z małej litery? no kolego, pewnych spraw nie możemy przeginać. a pewne sprawy to nie na forum
a kto komu liże? komoruski nowym przyjaciołom z kgb i gru, czy jarkacz nowym przyjaciołom z dawnego pzpr? na szczęście wieczorem można wybrać argentynę i meksyk. a za tydzień to ja się podpiszę oburącz pod tym co napisał wróg ludu, którego gazeta bije rekordy poczytności, co osobiście bardzo mnie cieszy zważywszy na moje prawicowe przegięcie. ide stąd. szkoda dnia na folksdojczy. i tak o 16 się ich naoglądam
Odpaliłem nag champę w intencji, żeby fryce dostali w dupsko od angoli.
Zżarłem cały dzisiejszy zbiór kurek z cebulą i 3-ma jajkami przepiórczymi na przekąskę. Później pożarłem kurę. I dobrze mi.
W mordę jeża.
Piłka pół metra w bramce a sędzia nie widzi.
Obiad za obfity żeś panie sędzia jeden z drugim jadł?
Do kitu z takim sędziowaniem.
Angole budźcie się.
no tak, sędzia ślepy. a ja za szwabami byłem. wiem, teraz to łatwo mi pisać. ale nie chciałem prorokować bo do tej pory słabo mi to wychodziło. jak napisałem na początku, ze kibicuję czarnej afryce, to jedna ghana się ostała
Nag champa nie działa ;)
Ale na tego pana w błękitnym t-shircie i czarnych szortach z gwizdkiem co się jemu piłka o buty obijała to zasłonę milczenia opuścić lepiej.
Im szybciej tym lepiej.
Kij, że spalonych nie widział i bramki. On nawet nie widział dwóch rąk u szwabów. Do kitu.
Od Bitwy o Anglie nie jestem ani za niemcami ani za angolami mimo ze jestem folksdojczem. Dziwne ze ze bez nas ani rusz ku normalnosci w tym kraju, zawsze histeria albo megalomania
Dla nieumiejacych czytac wyjasnie, ze, tak, dokladnie tak sie wyrazilem, jak to widac w poprzedniej notce. Tak i nie inaczej.
Ale narypalem interpunkcji.