Ja wczoraj, w piątek trzynastego pierwszy raz wygrałam coś większego. Mianowicie wygrałam bilety na koncert Green Daya w Esce Rock, ale nawet smsa nie wysyłałam, tylko napisałam do nich prywatną wiadomość na fb. Trzeba było napisać jak spędziło się dzień, coś ciekawego po prostu :) Bilety na koncert wcześniej kupiłam, na płytę, ale bardzo chciałam iść na Golden Circle, ale były wykupione i wiadomo cena też niezła, a wiadomo w radiu rozdają zawsze najlepsze bilety, także te moje muszę teraz sprzedać.
Za dzieciaka raz na jakiejś rodzinnej imprezie w knajpce zagrałam na maszynie pierwszy i ostatni raz w życiu i wygrałam 30 zł. :)
W lotto ani zdrapki nie grałam nigdy w życiu i wysłałam może z 5 smsów do rmf fm przez całe życie :D
Raczej nie bawię się w smsy do radia ... jeśli jeszcze trzeba napisać odpowiedz w smsie na jakieś pytanie, konkurs, to może jeszcze, ale nie zwykły sms, do tego jeszcze RMF FM to jedno z trzech najpopularniejszych stacji radiowych w PL więc szanse spore nie są, ale moim zdaniem takie rzeczy nie są ustawiane, jeśli ma się kapitał do grania to czemu nie, ale zgadzam się z tym co ktoś wcześniej napisał, że najlepiej brać udział w konkursach gdzie Ty, Twoja wypowiedź, kreatywność, pomysłowość czy wiedza decydują o wygranej .. odrobina szczęścia zawsze się też przyda, wiadomo. Życzę powodzenia.
1
1