Asia Hung

Bary

Gdańsk, al. Grunwaldzka 141

gorąco polecam (1) wpadłam po długich zakupach - na niewielką cenę można się naprawdę najeść,... Ola Zakochana (1) Przepyszne jedzenie w przystępnej cenie. Natalia coś okropnego (1) Niesamowity smród wydobywajacy się z jedzenia ,mięso okropne wolę nie myśleć... zbulwersowana
Lubię makaron z sosem orzechowym! (2) Bardzo dobry. Makaron nippon. stała klientka surowy kurczak (1) Byłem stałym klientem . Pracuje w GB . Ale od dzisiaj będę szczerze odradzal... Robert Nie polecam (1) Nie smaczne, plywajace dziwny zapach. Uczula alergików Zyx Bardzo dobre, aromatyczne jedzonko (1) szczególnie chicken lima lub chicken orange z sosem słodko-kwaśnym godne... rafal AsiaHung the BEST (2) Co tu duzo pisac jedzenie wysmienite za taka cene, obsluga nie mowi za bardzo... fibrizo Ohyda (1) Skuszona dobrymi opiniami wpadliśmy na niedzielny szybki obiad. Wybraliśmy... Monika Najlepsza (1) Zdecydowanie najlepsza azjatycka kuchnia w Gdańsku! Jestem częstym bywałem... Klaudia Lee Szybko nie znaczy źle (1) Trafiłam tu przez przypadek. Ogólnie nie znoszę barów w Galerii Bałtyckiej... werty TAKIE SEE (2) Kupiłam kubełek makaron+warzywa+kurczak. Kurczak w panierce nawet dobry.... Judiee Najlepsze jedzienie! (1) Restauracja Asia Hung bardzo miło mnie zaskoczyła. Jedzenie pyszne, dobra... Treszczyńska MNIAM (1) makaron z Asia Hung! Bóstwo! Yankiv Super miejsce! (1) Wracam tam bardzo często, ponieważ jedzenie jest zawsze świeże, porcje duże i... gdańszczanka Bardzo mile zaskoczony (1) BArdzo ffajne smaczne warzywa, kurczak czuć że świeży bo nie jest zamaskowany... drabiu DROGA SIECZKA !!! (3) Jedzenie słabe i drogie, tzw makaron z warzywami nigdy tak naprawdę nie... Henry bardzo smacznie (1) szybko, smacznie, nie jest drogo, porcje w sam raz i "na bogato" : dużo... Mal ciekawy pomysl ale marna jakosc (2) Ciekawa alternatwa dla baru szybkiej obslugi- oprocz fast food'u czy potraw... pasjonatka kulinarna Szybki i niedrogi, pyszny obiad! (1) Planowałam z moim partnerem wyskoczyć na coś do jedzenia po długich zakupach... limonka