Asia Hung

Bary

Gdańsk, al. Grunwaldzka 141

Do niedawna jedzenie prawie idealne (3) Asia Hung, czyli najlepsza kuchnia azjatycka w Trójmieście. Jeszcze jakiś... Dar Tomek - opinia (1) Chicken Yaki - moje ulubione danie w całym moim zyciu! Super makaron z... Tomek zakochałam się w Asia Hung. (1) co prawda byłam tam dziś pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. ; )... zakochanawasiahung
:-) (2) Jeju jak ja kocham ich makaron czy ktos wie jak się go przyżądza i co to za... ona Najlepsza kuchnia orientalna w Trójmieście (1) Często jadam w Asia Hung z wielu względów. Podawane potrawy są zawsze... ela pyszne (1) Uwielbiam stamtąd jedzonko, jest naprawde rewelacyjne. obsługa też jest... gosia Super (1) Polecam w 100% Czysto, i smakuje świetnie. Prawdziwy smak wschodu. Sosy... Bobo Fanka Asia Hung (1) Kocham to miejsce!!! Jedzenie mają przepyszne, niedrogie, a do tego ci uroczy... Konstancja cudo! (1) wspaniałe miejsce! nie rozumiem ludzi którzy mając do wyboru taką restauracje... rill kiki - opinia (2) Na początku było tam naprawde smacznie, lecz juz dwa razy trafiłam na zjarany... kiki bardzo na plus (1) tak właśnie wyobrażałam sobie porządną azjatycką kuchnię ;) nie ma problemu z... Ninurta Świeże i pyszne! (1) Dzięki Asia Hung przestałam się bać jeść w azjatyckich restauracjach;)... mandy m1975 - opinia (1) Wszystko tam jest bardzo smaczne, świeże, szybko podane. Po prostu super!!... m1975 asiahungoholiczka - opinia (1) jedzenie jest cudowne!!!jakbym mogła to zamieszkałabym tam u nich na zapleczu... asiahungoholiczka Wyśmienite dania (1) Wspaniałe dania jadam tam prawie codziennie. Polecam każdemu i zachęcam.... aril0 Asia Hung - kontakt ? (1) Ktoś może orientuje się jak wygląda możliwość otworzenia kolejnej restauracji... Maciej119 Euforia - opinia (1) Jedzenie pyszne a kolejki mówią same za siebie. Polecam !!! Euforia pyszności (1) wszystkiego chciałoby się spróbować, na pewno będę dążyła do zrealizowania... amatorka azjatyckiej kuchni REWELACJA!! (1) Polecam !!! Fantastyczne jedzenie, szybko podane. Palce lizać. Bywam często,... stały klient Dobra "chińszczyzna" (1) Bardzo smaczne dania orientalne. Niewiele różnią się od orientalnego... krzysiek