Dawid - ocena (1) Pan Sławek wykonuje najbardziej solidne meble jakie widziałem. Kuchnia ma już... Dawid Iwona - opinia (1) Firma Aspar Meble jest godna polecenia. Meble kuchenne i zabudowa dużej,... Iwona Piotr - opinia (1) Pełen profesjonalizm , bardzo uczciwy ,rzetelny ,bardzo polecam , nawet przy... Piotr
Monika i Piotr - opinia (1) Serdecznie polecamy firmę Aspar Meble. Meble zostały wykonane solidnie i... Monika i Piotr Ola - opinia (1) Bardzo porządnie i sprawnie wykonane meble kuchenne. Super jakość i... Ola aspar meble (4) Meble kuchenne wykonane zgodnie z naszymi wytycznymi i potrzebami przy... Krzysiek Daniel - opinia (1) W dzisiejszych czasach mało jest tak solidnych, uczciwych i pomocnych ludzi... Daniel Maja - opinia (1) Wykonanie mebli kuchennych bardzo staranne i z wykorzystaniem wysokiej... Maja Gdybym tylko znał go wcześniej.... (1) To bym kuchni nie robił gdzie indziej. Spóźniona ocena usług montowania szaf... Serdecznie polecam (1) Aspar wybrałem z polecenia i się nie zawiodłem. Na zamówienie robiłem meble... zabudowa kuchenna (1) Zamówiliśmy zabudowę kuchenną, całkowity montaż wykonany w 2 dni. Cieszymy... Monika, Ariel Kuchnia na wymiar Gdańśk (1) Polecam usługi Pana Sławka, bardzo miła oraz profesjonalna obsługa i montaż... Agnieszka G Rzetelny fachowiec (1) Mogę podpisać się pod wcześniejszymi opiniami. Sympatyczny człowiek, rzetelny... Hanna Świetny fachowiec, jakich ze świecą szukać na rynku (1) Pan Sławek robił dla nas zabudowę kuchenną. Był jedynym z podwykonawców,... Rafał z pętli Fachowiec godny polecenia - meble kuchenne oraz zabudowy (1) Pan Sławek wykonał zabudowę szaf w całym mieszkaniu oraz zabudowę kuchenną.... Agnieszka Polecam (4) Po wielu poszukiwaniach firmy,stolarza na zrobienie kuchni i znalazłam Pana... Elżbieta Fachowiec godny polecenia !! (1) Pan Sławek wykonał w moim domu szafkę pod umywalkę, o nie typowych rozmiarach... Ania Fachowiec godny polecenia (1) Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z Panem Slawkiem - wykonawca i... Joanna Specjalista na 6 (1) Pan Sławek wykonywał u nas szafy - świetne doradztwo, super jakość, wysoka... Kasia polecam! (1) Świetny fachowiec, rzetelny, punktualny - co do minuty. Pan Sławek potrafi... Olga