Aspena Wejherowo - proszę o opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń Wesele
Cześć dziewczyny !

Piszę do Was z pytaniem , czy któraś z Was szyła w tym salonie suknie ślubną ? Bardzo chciałabym sie czegoś dowiedzieć , ponieważ szukam dobrego salony w którym uszyje suknie według swojego projektu i fachowo doradzi mi dobór sukni oraz materiałów.

Będe wdzieczna za opinie ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Aspena Wejherowo - proszę o opinie

Masakra, Masakra, Masakra jeżeli chodzi o obsługę.
Pani w ogóle nie zainteresowana klientem.
Zero pomocy, zero zainteresowania.
Nie wiem jak można mieć sprzedawcę który ma klienta gdzieś.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupowałam tam sukienkę w zeszłym roku :) Jak dla mnie rewelacja! Panie bardzo miłe, pomocne, umieją doradzić a przy tym cenowo wypada na prawdę super! Moja sukienka po zabawie do rana i "ciężkiej" sesji jest w stanie idealnym :) Swoja drogą muszę ją wystawić na sprzedaż :)
Tylko przed przyjazdem tam trzeba umówić się najlepiej na konkretną godzinę (wtedy na bank będziesz obsłużona) bo inaczej faktycznie Panie nie będą miały czasu zająć się Tobą bo mają dziewczyny które się umówiły wcześniej i to one są priorytetem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Salon rewelacja ! Sama biorę od nich sukienkę. Byłam w wielu salonach ale tak miłej i profesjonalnej obsługi to nie było nigdzie. Panie dobierają sukienkę do figury , starają się jak tylko mogą. A sukienki tez mają przepiękne i w dobrych cenach :) Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdynia Centrum (Międzytorze) - opinie i oceny (11 odpowiedzi)

Semeko Grupa Inwestycyjna S.A. wspólnie z należącą do grupy PKP S.A. spółką Xcity Investment...

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...