Elżbieta M. - opinia (1) Pan Krzysztof - solidny, uczciwy, fachowe doradztwo, zrozumiała kalkulacja... Elżbieta M. Andrzej - opinia (1) Wszystko ok, super kontakt. Plisy założone pare lat temu. Andrzej Ewa P. - opinia (2) Najlepszy! Bardzo pomocny i sympatyczny. Wzór!!! Ewa P.
Michal - opinia (2) Solidny, uczciwy fachowiec. Niestety, niewiele jest takich fachowców. Rolety... Michal Polecam, polecam i jeszcze raz polecam (1) Kontakt z p. Krzysztofem rewelacyjny. Montowaliśmy żaluzje parę lat temu w... Dominik As rolet As wśród roleciarzy (2) Pan Krzysztof realizuje usługę w pełni profesjonalnie. Doradzi, omowi a... Karina Polecam! (1) To już kolejny zakup od firmy as rolet. jak zawsze, był to doskonały wybór.... Grzegorz plisy (1) Jestem bardzo zadowolona ze złożonego zamówienia jak i sposobu realizacji .... Alicja Zdecydowanie polecam (1) Zamówiłem plisy, bardzo duży wybór materiałów - wybrałem tkaninę typu plaster... Patryk Plisy (1) Bardzo serdecznie polecam usługi As-Rolet! Bardzo szczegółowy pomiar,duży... Asia Polecam (1) Pan wykonujący usługę jest zdecydowanie profesjonalistą. Pomoże, doradzi i... Julia zdecydowanie polecam (1) Zakupiłem plisy, Duży wybór tkanin, Sprzedający nie naciągał mnie / czego nie... Patryk