Super! (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi! Magdalena rtv (1) Nie ma rzeczy niemożliwych dla serwisanta, brawo !!!! a to rzadkość w... Marek Jak najwięcej takich serwisów (1) Profesjonalna obsługa, szybka naprawa. Jestem bardzo zadowolony. Polecam !!!!!! Adam
Kino domowe Sony (1) Pełen profesjonalizm. Kino domowe naprawione w dwa dni. Miła i fachwa obsluga. Mariusz Radio UNITRA (1) Szybko, konkretnie i tanio. Nikt nie chciał się podjąć przestrojenia starego... Waldi LAPTOP CHODZI JAK STRZAŁA (1) Bardzo dziękuję Panu Piotrowi za szybką naprawę mojego laptopa, pelen... Kamila Telewizor Sharp (1) Telewizor naprawiony expresowo. Polecam ten serwis - przystępne ceny. Marcin Telewizor Sony 42cale (1) Super serwis Tv. Szybka naprawa, wszystko dziala jak powinno. Cena za usługę... Krzystof Nawigacja samochodowa Becker aktualizacja (1) Aktualizacja została zrobiona na poczekaniu. Szybko i sprawnie. Pełen... Anna Telewizor Philips (1) Bardzo dobra fachowa szybka i sprawna naprawa telewizora Philips panorama.... Mateusz Kamera HDV532T+ (1) Szybka dostawa ,profesjonalna obsługa,sprawnie jestem bardzo zadowolony i... Dawid Naprawa telewizora Panasonic (1) Po godzinie od zgłoszenia usterki odwiedził mnie Pan z serwisu. Wszystko... Krystian W końcu znalazłem konkretny serwis. (1) Dzięki za szybką naprawę i aktualizację map w nawigacji. Seba Naprawa laptopa Asus (1) Szybciutko naprawiony, solidna i profesjonalna obsługa. Polecam! Mała Wymiana wyświetlacza iphone 6S (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Telefon naprawili bardzo szybko jeszcze... Mateusz naprawa telefonu SONY XPERIA Z5 (1) Bardzo dobrzy fachowcy. Naprawili moją komórkę z którą nie poradziły sobie 3... Ania naprawa telewizora Samsung (1) bardzo fachowa i miła obsługa, fachowcy odebrali i dostarczyli tv po naprawie... Justyna