Eliza - opinia (1) Kurs językowy przeprowadzony bardzo profesjonalnie, nie trzeba było o nic się... Eliza Dobrze zorganizowana i ciekawa wycieczka do Londynu (2) Wyjazd bogaty we wrażenia, "pękający" od ciekawostek i wartych zwiedzenia... Agata Ludka Ciekawe obozy językowe (1) Biuro oferuje ciekawe i zróżnicowane obozy językowe m.in. w Wielkiej... Dorota
Sprawdzone biuro - zdecydowanie polecam! (2) Urozmaicona i ciekawa oferta - wyjazdy językowe i turystyczne do różnych... Paciek Naprawdę warto poznać ofertę i to biuro (2) Biuro ma wiele propozycji wyjazdów ambitnych - językowych, ale także takich z... marlenus Polecam. (2) Super kurs. Firma bardzo rzetelna nie było żadnych problemów :) Bartosz wyjazd językowy (1) Moja córka niedawno wróciła z wyjazdu organizowanego przez biuro ATAS. Jest... Agata Kurs angielskiego w Londynie 7 dni (2) Brałem udział w 7 dniowym kursie języka angielskiego w Londynie wraz z synem... Tomasz ATAS w Gdańsku (2) Bardzo profesjonalna firma! Byłem niesamowicie pozytywnie zaskoczony, bowiem... Zadowolony klient Polecam atas w Gdańsku (1) Moje dziecko było z biurem na wycieczce w Londynie, wróciło zachwycone, w tym... Monika T. Moli - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Pani Marta z uśmiechem i na spokojnie... Moli