Najlepszy kurs ! (1) Pani Ada przygotowała mnie do egzaminów na studia na kierunku Architektura w... Ewa Polecam! :) (1) Ada jest zdecydowanie stanowczą osobą... Stanowczo zdecydowaną na... Maciej Najlepszy kurs na jakim byłam! (1) Nauczyłam się rysować i do tego mile spędziłam czas! Zajęcia odbywają się w... Karolina
Nie polacem (1) Surowa nauczycielka z zasadami, spięta atmosfera podczas zajęć, niejasne... Natalia Bardzo dobry kurs (1) Serdecznie polecam. Kurs prowadzony przez wymagającą, ale bardzo sympatyczną... Studentka architektury Najlepszy kurs w 3city! (1) Dwa lata nauki pod okiem Ady opłaciły się ! Egzaminy na asp zdałem bez... Student ASP warszawa Studentka architektury - opinia (1) Kurs bardzo profesjonalny, przyjazna atmosfera. Prowadząca wymagająca, dzięki... Studentka architektury Polecam gorąco!! (1) Po kilku pierwszych zajęciach widać efekty w rysowaniu, nawet u tych którzy... Studentka Gosia Demianiuk - opinia (1) Zajęcia z niesamowitą atmosferą. Nawet po ukończeniu kursu pozostaje kontakt.... Gosia Demianiuk Zdecydowanie tak (1) Przez 10 miesięcy pani Bielenik udało się przygotować mnie nie tylko do... Zadowolony absolwent Najlepszy kurs rysunku! (1) Bardzo polecam kurs rysunku w Atelier Bielenik! Świetna prowadząca z dużym... Klara Polecam!!! (1) Nawet będąc po trzydziestce, nie wierząc do końca w swoje możliwości i nie... Iwona Landmesser Atelier Bielenik (1) Polecam Polecam polecam !!! Najlepszy kurs, najlepsza nauczajaca, najlepsza... Dyta Zadowolony absolwent (1) Lepszego kursu nie mogłam sobie wymarzyć. Przyjacielska atmosfera.... Ania 100% zadowolenia (1) Prowadząca zajęcia, Ada jest specjalistką od cudów- nie wiedzieć, jak, skąd... Kasia Gorąco polecam! (1) Pani Adriana Bielenik jest osobą z wieloletnim dorobkiem... Justyna Jama gorąco polecam! (1) jestem studentką trzeciego roku Architektury na Politechnice Gdańskiej.... basia k polecam! (1) Jestem aktualnie studentką 3ciego roku architektury na Politechnice... Marta Be. Nie tylko do Gdańska (1) Zdecydowanie polecam naukę rysunku w tej szkole. Jako jedyna ze znanych mi... Marta POLECAM (1) Witam. Jestem na drugim roku na Architektury w Londynie. Ada przygotowywala... Monika Konieczna