Polecam zdecydowanie (1) Pan Paweł to Fryzjer z pasją który podchodzi indywidualnie do klienta, zna... Mirosława Gorąąąąąąco polecam! (1) Dziś Pan Paweł uratował moje włosy! Wytłumaczyłam na czym mi zależy, opisałam... Monika Polecam! Naprawdę warto! (1) Polecam wizytę w Atelier Brzozowski. Długo szukałam fryzjera, który doradzi... Marcelina
Gorąco polecam (1) Skorzystałam z usług tego salonu po raz drugi. Pan Paweł jest super. Słucha... klientka z Brodwina 100 % TAK (1) Bardzo bardzo polecam P.Brzozowski uratował mi włosy :) wszystko na 100% ANNA nigdy więcej (1) Zrobił pióra z moimi gęstymi, pięknymi włosami. Przyszłam z prośbą o poradę,... była klientka Nigdy więcej (1) Odwiedziłam ten salon fryzjerski dwa razy. Za pierwszym razem szukałam... ala Trzy razy TAK :) (1) TAK – za profesjonalizm, kreatywność i perfekcyjne dopasowanie dla Pana... agattka1 PROFESJONALIZM, FACH W RĘKU, INDYWIDUALNE PODEJŚCIE DO KLIENTA (1) BYŁAM SKRÓCIĆ MOJE DŁUGIE TLENIONE WŁOSY Z OBAWĄ, ŻE PO TYLU LATACH GROZI MI... Kinia Polecam (1) Wspaniałe miejsce, cudowna atmosfera, profesjonalna obsługa. Jestem bardzo... Ja Jestem na TAK! (1) Chciałam na początek przetestować Pana Pawła. Ciężko u niego z terminem, ale... ASIA Zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona:) Jakość usług moim zdaniem na wysokim poziomie, a... Ania Ewa - opinia (1) Zdecydowanie polecam ten salon szczególnie tym osobom, które po wyjściu od... Ewa polecamy (1) mama zadowolona, ja zadowolona. obsługa przesympatyczna i w pełni... Em Fryzjer z prawdziwego zdarzenia (1) Odwiedziłam różnych,niekiedy bardzo renomowanych fryzjerów w Trójmieście,ale... Monika POLECAM (1) Moje poszukiwania profesjonalnego fryzjera trwały bardzo długo. Pan Paweł... Joanna Zdecydowanie na TAK (1) Od dawna nie miałam tak pięknego koloru. Włosy równiutko ufarbowane,... Mi Pelna satysfakcja (1) Jestem bardzo trudna klientka.Trudno mnie zadowolic.Postanowilam skorzystac z... Ania Warto zaryzykować :-) (1) Po ostatniej nieudanej wizycie bardzo sceptycznie podchodzę do fryzjerów i... Liliana polecam (1) zgadzam się ze wszystkimi miła profesjonalna obsluga. Widać żę facet zna się... Karolina