Mama 62 - opinia (1) Strasznie umowilam się telefonicznie na wizytę u p.Moniki gdy przyszłam... Mama 62 Przerost formy nad treścią nie warto! (1) Przerost tego punktu fryzjerskiego bo z atelier i salonem ma niewiele... Nfx Damskie (1) Panie zawsze doradzą jaką fryzurę wybrać. Włosy są "przepuszyste", lśniące po... Justyna
Profesjonalnie i miło :-) (1) Strzyżenie u Pani Justyny - profesjonalnie i miło, zakład na Karwinach... Piotr Z męskiego jestem bardzo zadowolony (1) Strzyżenie męskie (proste, wydawałoby się, skrócenie maszynką) bardzo... Maciek Słabizna (1) Dawno tak się nie zawiodłam na fryzjerze. Wydawało mi się, ze mam do... Paulina Legionow (1) Witam. Strzygłam się na ul.Legionów. Po słowie Atelier spodziewałam się... Aleksandra brak podejścia indywidualnie do klienta (1) Od dwóch lat byłam stała klientką salonu na Karwinach, przychodziła... Pattm Alina Michalak - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z uslug ,przedewszystkim pani Moniki zawsze dobierze... Alina Michalak Nie polecam (2) Salon wygląda bardzo profesjonalnie. Ale obsługa nie zachowuje się tak jak... Natalia Polecam p. Monikę :) (1) Wszystko tak jak trzeba, a nawet lepiej. Poszłam bez pomysłu na włosy,... Kasia Jestem na tak:) (1) Chciałam mieć ciekawą fryzurę na wesele... I udało się! Pan Paweł spytał w... Milena ROZCZAROWANA p.Pawłem Brzozowskim (1) Jestem strasznie, ale to strasznie niezadowolona. Okazuje się, ze... klientka SUPER- Warto (1) Polecam ten Salon każdemu, pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do... Grażyna zadowolona (1) bardzo polecam pania Natalie,super strzyze i dobiera kolor,napewno do niej wroce iwona nowa pani Karolina (1) POLECAM!!!! ostatnio trafiłam przypadkiem do Pani Karoliny! choć z usług... MAria Deina - opinia (1) Bylam w salone u Pana Pawła przykro mi stwierdzic ale nie udało mu sie dobrac... Deina Oaza równowagi (1) Jakże mi było cudownie. Zaopiekowano się mną. Z cierpliwością wysłuchano,... Małgorzata Potrykus Niestety jestem zawiedziona. (1) Zero kreatywności, nudza mnie pytania co robimy i zero pomysłu, niestety... klientka Ciecie i farbowanie na miare XXI wieku :) (1) Nie sadzilam, ze uda mi sie tak szybko znalezc nastepce za mojego... Gdynianka