Atelier Fryzjerskie

Fryzjerzy

Gdynia, Legionów 119C/3U

niestety zawiedziona (1) Za drogo, ponieważ za podcięcie końcówek na długich włosach zapłaciłam 80... Daria Szkoda.. (1) Niestety...zmiana tzn cięcie i farbowanie niewypał!!a chcialam zmiany.Salon... Marlena Sylwia - opinia (1) Przyszlam do salonu jak najbardziej zmienic fryzure i jak najbardziej sie... Sylwia
:/ (1) nie pamiętam kiedy ostatnio tak bardzo byłam niezadowolona z cięcia.... kjlBS Polecam! (1) Korzystam z usług Atelier Fryzjerskiego Pawła Brzozowskiego od ok. dwóch lat... Sylwia Bardzo zadowolona klientka. (1) W Atelier Fryzjerskim Brzozowski na Legionów byłam pierwszy raz. Naprawdę... Mart. polecam (1) Byłam dwa razy - jestem zadowolona, strzyżenie za każdym razem u innej pani i... ja Super (1) Moja pierwsza wizyta na legionòw moje obawy byly bez podstawne poniewaz... Bozenka BARDZO ZADOWOLONA (1) Dopisuję się do grona zadowolonych klientów. Trafiłam do salonu pierwszy raz,... Danuta REWELACJA (1) Dawno nie byłam tak zachwycona po wyjściu od fryzjera! Pani Monika potrafi... MM