Kilka tygodni temu brałam ślub. Panią Kasię znalazłam przeszukując internet gdyż zamarzyła mi się nietypowa suknia ślubna. Na moje pytanie czy taką wykonamy usłyszałam: oczywiście, idealnie pani trafiła. Współpraca ułożyła się super. Analizowałyśmy każdy szczegół sukienki, dobierałyśmy do figury, do urody. Piszę My dlatego, że pani Kasia szanuje klienta, słucha jego próśb i uwag, podpowiada co jest dobre a co nie. Na dodatek nie ogranicza się tylko do samego szycia. Doradziła mi też w kwestii doboru bukietu, biżuterii, bielizny. Pani Kasia jest też bardzo dyspozycyjna czasowo co uważam za bardzo istotne. Suknia zrobiła furorę. Jest tak piękna, że z chęcią powtórzyłabym całą uroczystość, żeby tylko znów wskoczyć w tą kreację. Pani Kasia spełniła moje marzenie i uszyła cudo co potwierdza jej ogromny talent. Cieszę się, że nie zdecydowałam się na salon ślubny tylko na Atelier Ambris. Mam wyjątkową, jedyną w swoim rodzaju suknię ślubną więc polecam taki wybór każdej przyszłej pannie młodej.