najgorsza szkoła!!!! (5) to jest najgorsza szkoła pod słońcem. panuje tu totalny brak... ania Super szkoła ze świetna kadrą (1) Jak najbardziej polecam, od momentu przeniesienia szkoły z Powstańców do... Karolina NIE WIEŻCIE TEJ SZKOLE. (2) TO CHYBA BYŁ MÓJ NAJWIEKSZY BŁĄD W ZYCIU, KAZDA SZKOŁA TYLKO NIE TA. EMILIA
Super:) (3) Szkoła dla osób, które poważnie myślą o swojej edukacji. Super nauczyciele i... Ola LO w Gdansku rewelka! (2) Zdałem maturę!!!! Polecam ta szkołę. Lepszy wynik mają jak w niejednej... były uczeń polecam szkołe (1) Konczę administracje i wybieram się do nich na BHP. Fajna sprawa. Polecam :) maniuś szkoła na maxa (1) W końcu normalna szkoła, tz. nauczyciele uczą jak kto chce się uczyć, reszta... max jasne (1) polecam, polecam, polecam.... aga KTO CHETNY NIECH SIE ZAPISUJE !! (1) Szkola jest naprawde super. Nauczyciele bardzo mili , i mozna czegos sie... lolitka 100% zadowolenia! (1) Szkoła całkowicie bezpłatna, dobry poziom nauczania, mili nauczyciele, dba... Słuchacz super sprawa (1) Mała szkółka ( jak na razie) ale jest super....gdyby wszystkie szkoły takie... marekh uczeń (1) pierwsza szkoła w trójmieście z której jestem zadowolony (a jest to moja... Uczeń