Chamska obsługa. Nie polecam. (1) Nie mogę niestety wypowiedzieć się odnośnie menu bo nie było nam dane wypić... KRK Polecam (1) Bardzo miła obsługa, jedzenie smaczne i świeże. Do restauracji zaszliśmy... f22mas wizyta wczoraj 29.04.2012 (1) Dziękujemy za miłą obsługę, Odwiedziłam wczoraj z koleżankami ten lokal -... Kasia
PIZZA...italia w sopocie (1) Jestem naprawde pod ogromnym wrazeniem jaki na mnie zrobila pizza w tej... Roman :) (1) Byłam dzisiaj na obiedzie z mężem.Jedzenie rewelacja.Łosoś w tagliatelle... Renata Lokal czynny od 9? chyba nie.... (1) Witam chciałam dzisiaj zjeść śniadanie w Waszej restauracji, ale przechodząc... Iwona Bardzo miły lokal (1) W lokalu Atmosfera byłem ostatnio z żoną i dwójką moich synów. Bardzo podoba... Mikolaj PANI Z OBSŁUGI - szkoda słów (1) Wczoraj ze ZNAJOMYM odwiedziliśmy tą restaurację i przed złożeniem zamówienia... Rafał Super!! (1) Bardzo fajny lokal. Super "atmosfera". Gorąco polecam!!! Karol Super lokal (1) Bardzo fajny lokal, idealnie dobrana nazwa do klimatu jaki tam panuje,... Rozi Fajny klimat (1) Bylem ostatnio z dziewczyna i polecam to miejsce jest tam cos urokliwego... marcin