Kasia Grzybowska - ocena (1) Polecam i pozdrawiam panią z obsługi klienta, która pomogła mi dobrać... Kasia Grzybowska Karol - ocena (1) Mila Obsluga, super design I jakość, a co najważniejsze - zona zadowolona.... Karol Kama - ocena (1) Bardzo polecam, mam osobiście dwie torebki od Atomy, jedna ma już 6 lat i nie... Kama
Aleksandra - ocena (1) Torebki sprawiające wrażenie produktu premium, a w ciągu roku użytkowania już... Aleksandra Monika B. - ocena (1) Uwielbiam za jakość, lokalność i wyjątkowe projekty, właśnie odebrałam... Monika B. Marysia_85 - ocena (1) Zdecydowałam się na kolejny zakup od Atomy. Pierwszą torebkę noszę od trzech... Marysia_85 Lilaróż - ocena (1) Torebki bardzo słabej jakości. 3 miesięczna batalia ze sprzedającym o zwrot... Lilaróż Anna Stypułkowska - opinia (1) Super obsługa, piękny model torebki o fakturze krokodyla. Jestem bardzo... Anna Stypułkowska Aneta - opinia (1) Szukałam minimalistycznej i ponadczasowej torebki. Wybrałam model Atomy no.... Aneta Żaklina - opinia (1) Dzięki markom takim jak Atomy wreszcie możemy być dumne z naszych polskich... Żaklina Kasia K - opinia (1) Super jakość, mam dwie. są szyte w Polsce za co daje plusa, polecam Kasia K. Kasia K ANN - opinia (1) Rewelacyjne produkty, duma z lokalnego producenta. ANN