Piotr - opinia (1) Bardzo fachowo, profesjonalnie z indywidualnym podejściem do klienta. Krótki... Piotr Drzwi wewnątrzklatkowe (1) Pan który montuje drzwi to mega profesjonalista. W dodatku bardzo miły i... Danuta Naprawa zamka Gerda (1) Bardzo solidna i niedroga naprawa. Firma godna polecenia. Wieslaw
ATUT - Centrum Drzwi Przeciwwłamaniowych ul. Kołobrzeska 28 (2) Nie polecam !!!! Praca wykonana niedbale , pozostawia wiele do życzenia . Nie... E.R "Atut" bez atutów (3) Nie polecam usług firmy, chyba że wszelkie wstępne ustalenia odbędą się w... Anna Świtalska-Jopek ŻENADA (2) Drzwi generalnie ok ale..... W sierpniu zeszłego roku zaczął się zacinać... Kurpiewski J Montaż drzwi (1) Profesjonalna obsługa w punkcie sprzedaży. Panowie monterzy bardzo mili,... Joanna Szybko i solidnie (1) Zamówiłam drzwi Gerda w firmie Atut. Obsługa w sklepie miła i fachowa.... zadowolona klientka Nie doczekałem się na zamówione drzwi... (1) Zamówiłem drzwi Gerda. Zależało mi na czasie, co podkreślałem przy składaniu... Leszek Super (1) Panowie od montażu bardzo dobrze znający się na solidnym montażu . POLECAM Krzyś m.a. - opinia (1) Fachowa obsługa, terminowość i błyskawiczna reakcja na uwagi - bez słowa... m.a.