no proszę... (2) strona aurum została usunięta na jakiś czas z portalu na pewno w związku z... tup Polecam (1) Robiłam dziś manicure - Pani Kamila bardzo sympatyczna, dokładna, french... Ula Szczerze polecam (1) Szczerze polecam zabiegi w aurum- profesjonalny sprzęt, przede wszystkim... anna
salon godny polecenia (1) Skuszona dobrymi opiniami odwiedziłam AURUM. Nie zawiodłam się. Miła obsługa,... Weronika Jaskólska pedicure (1) Polecam pedicure w aurum - profesjonalne wykonanie. Marzena wszystko najlepszej jakości (1) Pełen profesjonalizm, począwszy od wyposażenia, obsługi, stosowanych... Elżbieta Lukasz mikrodermabrazja (1) Skorzystałam z zabiegu mikrodermabrazji w aurum gdyż skusiła mnie reklama w... Maria Kafka Polecam (1) Byłam po raz drugi i teraz już jestem wiem, że będe stałą klientką. Takiej... Tina prezent przed ślubem :) (1) Witam wszystkich. Odwiedziłam salon aurum całkiem przypadkowo-mój przyszły... ewelina321@op.pl miły relaks! (1) Byłam, widziałam,polecam! Fajne miejsce, miło,sympatycznie, czyściutko=fajny... monika32@buziaczek.pl super miejsce (1) o salonie dowiedzialam sie ze stronki, juz dawno szukalam jakiegos salonu... kfiatuszek Miłe zaskoczenie (1) O salonie dowiedziałam się ze strony trojmiasto.pl, bo inaczej to nigdy nie... Tina Judyta - opinia (1) Nie ma nigdzie lepszej Pani manicurzystki:D A tak powaznie to naprawde bardzo... Judyta POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Serdecznie polecam manicurzystke w salonie AURUM. Paznokcie wykonane przez... klientka ok. polecam (1) było ok ,polecam, czysto, miło, profesjonalnie. Aśka gorąco polecam !!! (1) salon super można bosko odpocząć!!! WOJCIECH GRABIEC polecam masaż- czad (1) Byłam na czekoladowym - rewelacja, do dziś czuję ten super zapach. Wszystko... Małgosia ok. (1) Bedę tam chodzić, wreszcie mamy coś w centrum Gdańska:)Salon na poziomie... Asia Semenowicz - opinia (1) Super miejsce! Polecam! Semenowicz serdecznie polecam!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo profesjonalny salon, duży wybór zabiegów. Można sie naprawde... Kasia