Natalia Grykin - ocena (1) Pani Magda o wszystko zadbała, pomagała ze wszystkimi dokumentami, dawała... Natalia Grykin Michał P - ocena (1) Świetny kontakt z biurem (Adrianna i Magda) i bardzo jasna instrukcja, lista... Michał P Hubert - ocena (1) Śmiało mogę polecić biuro Australia Study, odpowiadali rzeczowo na wszystkie... Hubert
Alicja - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam skorzystanie z usług Australia... Alicja Mariusz Pietrzak - ocena (1) Bardzo pomocni, zarówno przy organizacji wyjazdu, jak i na miejscu w... Mariusz Pietrzak Ernest - ocena (1) Wszystko bezproblemowo, dobry kontakt i wiza przyzna w krótkim czasie. Jestem... Ernest Kasia - ocena (1) Polecam Australia Study! Agencja pomogła mi ze wszystkim odnośnie wyjazdu do... Kasia Michał - ocena (1) Polecam Australia Study. Można liczyć na na wielką pomoc i poprowadzenie... Michał Roksana - opinia (1) Polecam Australia Study z całego serca. Skorzystałam drugi rok z rzędu i... Roksana Michał Binkowski - opinia (1) Polecam, pełna i profesjonalna pomoc w aplikacji o wizę work and holiday.... Michał Binkowski Joanna - opinia (2) Bardzo polecam Australia Study Polska, miałam zaplanowany wyjazd do Azji i... Joanna Gosia - opinia (1) polecanko! Bardzo profesjonalna agencja, w której nie zmieniłabym absolutnie... Gosia Kasia S - opinia (1) Pełen profesjonalizm, polecam każdemu kto rozważa wyjazd do Australii.... Kasia S Adrian - opinia (1) Wszystko super sprawnie, pani Magdą bardzo pomocna Adrian Klaudia Szafron - opinia (1) Polecam z całego serca! ️Niesamowity kontakt z Panią Magdą, która w... Klaudia Szafron Klaudia Lewandowska - opinia (1) Otrzymałam niesamowitą pomoc ze strony Pani Magdy z Australia Study,... Klaudia Lewandowska Basia - opinia (1) Marzenie o Australii spełniło się dzięki Australia Study! Pomoc w... Basia