Zenon - opinia (1) super obsługa , profesjonalne podejście do klienta Zenon Polecam (1) Korzystam od lat, zawsze szybko i miło i co najważniejsze sprawnie. jurek Kiedyś było dobrze (2) A teraz niekoniecznie, co prawda umówienie się na konkretną godzinę jest... Unikać
wymiana opon (1) korzystam z tego warsztatu od paru sezonów, chociaż nie jest mi tam już "po... JOE ok (1) wszystko ok Mirek Niepozorny warsztat z profesjonalną obsługą (1) Skorzystałem ostatnio z usług tego warsztatu z polecenia znajomego. Z... Roman :) (1) Jestem zadowolony z jakości wykonywanych usług w tej firmie - korzystam z... seba (...) (1) Witam zakupiła u Pana Marcina 4 opony letnie używażne, muszę państwu... max79 Pełna profeska (1) Szybka wymiana, w trakcie czekania kawka i wygodne biuro POLECAM ! Q Bardzo profesjonalny zakład i rzetelna obsługa (1) Jestem jednym z pierwszych klientów Auto-Active i bardzo sobie chwalę obsługę... Waldi Szybko i sprawnie (1) Przekładka na alu zrobiona bardzo szybko, praktycznie zero czekania. Chłopaki... M. tak jak powinno być (1) super obsługa, doradzają w doborze opon i felg, poczekalnia z kawką... Tomek