Nie polecam najgorszemu wrogowi (1) Tak oszukany jeszcze nie byłem. Oddałem sprawne auto a odebrałem niesprawne.... Łukasz auto rzeczywiście doktor-potrzeny (1) Koszmarne miejsce z małokompetentnymi mechanikami, którzy podkreślając swój... klient Polecam!! (1) Serwisuje regularnie u Doktora swojego Passata. Ostatnia wymiana rozrządu... Rafał
Straciłem swój cenny czas (1) Co do samej firmy nie mam zastrzeżeń nie jest to duży warsztat ale jakoś tam... Dawid Polecam (1) Wykonywałem ostatnio przegląd swojej TOYOTY w tym warsztacie i jestem bardzo... Właściciel TOYOTY Klimatyzacja GRUPON (1) Nie polecam tego warsztatu!!!1. Zostałem naciągnięty na koszty. Robiłem u... Mieszkaniec Profesjonalizm na 102 (1) Niesamowici! Oddaję drugi raz samochód i wiem, że będzie naprawiony i za... Paulina pomogli w nagłej sytuaci (1) Zblokowało mi koło,pomimo braku czasu panowie pomogli, nawet szef zrobił... Zadowolony pierwsza i ostatnia wizyta (1) Właściciel nie ma pojęcia o budowie samochodu, ceny części na miejscu droższe... oliwek super obsługa (1) jestem zadowolony z usługi tanio i miła obsługa polecam marek opinia warsztatu (1) naprawde polecam ten warsztat miło, szybko, a przede wszystkim... Mariusz Kupno i wymiana opon na zimowe (1) Bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta za przystępną cenę.... Beata