Auto-Elektronika

Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Franciszka Hynka 30

Anita W. - ocena (1) Auto-Elektronika Marek Wojciechowski , ul. Hynka 30 - gorąco polecam. Pan... Anita W. Carlos - opinia (1) Polecam tą Auto Naprawe.. Bardzo często upadał akumulator . Ostatnio auto... Carlos Robson - opinia (1) Świetny fachowiec. Można uderzać nawet z poważnym problemem. Co najważniejsze... Robson
Sławski - opinia (1) Kiedy jest dobra i szybka robota to grzech nie pochwalić. Szczerze polecam... Sławski Remigiusz K. - opinia (1) Szczerze polecam ten warsztat auto elektryczny na Hynka 30. Ludzi poznaje... Remigiusz K. PanGda - opinia (1) Pan Marek to świetny specjalista, zna się na swoim fachu. Zawsze trafnie... PanGda Porządny Elektryk .Polecam ten warsztat. (1) Moja 3 wizyta chyba w.. 6 lat.Pan elektryk człowiek - poprostu człowiek ..... klient seat Piotr - opinia (1) Bardzo dobry fachowiec. Nie ogranicza się do bezrefleksyjnej wymiany części.... Piotr Dobry elektryk , Polecam. (1) Wczoraj Pan elektryk naprawiał mi w aucie komputer ,zrobił to szybko . Ten... Grzegorz Warsztat godny polecenia (1) Witam wielokrotnie naprawiałem elektronikę u pana Marka dotyczy Passata B5... Andrzej Polecam (1) Szybko i skutecznie. Pan elektryk człowiek nie młody nie jedno auto naprawiał... Andrzej Jak za zboże (4) Za wymianę wiązki i żarówki w pozycyjnym, oraz żarówek tablicy rej. 170 zł... Od dzisiaj robię sam NIE POLECAM (2) umówiona cena za naprawę palących się świateł stopu i wymianę przełącznika... niezadowolony Polecam (1) Szybko,solidnie i bez zadnych problemow. Usterka szybko usunięta Milena Sonda. (1) Sonda. Witam . W związku z wariacją kompa w aucie podjechałem do warsztatu bo... Grzegorz OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM (2) Jestem bardzo niezadowolony z wizyty w warsztacie. Obsługa jest niemiła i... ~Tomek 0/10 nie polecam (1) Szczerze odradzam tego mechanika każdemu. Pojechałem do niego z niesprawnym... Mateusz Tadeja Polecam swoim znajomym i nie tylko.. (1) Kilkakrotnie byłem już w tym warsztacie i za każdym razem obsłużony rzetelnie... Krzysztof POLECAM (1) golf GTI VR6 wymieniona wiązka znaleźli też przyczynę błędów ABS. Generalnie... MIREK Omijać (2) "Elektryk" nie potrafił zlokalizować przepalonego topika na kompresorze... MK