Auto Elektryk

Warsztaty samochodowe

Sopot, Armii Krajowej 28

Mm - ocena (1) Polecam , klimatyzacja naprawiona , wszyatko szybko i skutecznie Mm Bunia - opinia (1) Szybko, rzeczowo. Moje E46 ogarnęli bez problemu. Bunia Paweł - opinia (1) Szybko i w porównaniu do konkurencji nie drogo. Trochę w gadce nie za dobrze,... Paweł
mike - opinia (1) Miało być tanio ; było drogo. Stare wygi i cwaniaki.Problem z rachunkiem. mike Adrian - opinia (1) Niemiła obsługa odnośnie elektroniki samochodowej Adrian Rozrusznik w Toyota corolla (1) Bardzo dobry elektryk, może mało mówi ale super fachowiec. rozrusznik od paru... KrzysztofB bardzo wporzadku. Pan slaby komunikacyjnie ale solidny fachowiec (1) bardzo wporzadku. Pan slaby komunikacyjnie ale solidny fachowiec Gies Bardzo dobry warsztat (1) W niedziele miałem awarię. Zadzwoniłem i umówiłem się na poniedziałek rano.... Andrzej Bardzo dobry warsztat (1) Witam, byłem u Panów elektryków z moim VW Passatem, uciekał gdzieś prąd i nie... Maciej Świetni rzemieślnicy. (2) Przyjeżdżam do tego warsztatu odkąd posiadam auto i zawsze byłem bardzo... Maciek