VW Golf - opinia (1) Rzetelni, uczciwi, ludzcy i kompetentni. Mamy do Panów zaufanie od kilkunastu... VW Golf Posiadacz Opla - opinia (1) Mechanicy którzy znają się na rzeczy. W ciągu ok 10 lat gdy oddawałem... Posiadacz Opla warsztat ok. (1) warunki siermieżne ale są rzetelni - mogę polecić kkt
Rafał - opinia (1) Nie raz korzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Szybka, skuteczna... Rafał Obsługa pierwsza klasa! (1) Może warsztat wygląda niepozornie, ale wiedza i podejście do klienta... Zadowolony klient Świetny warsztat i mechanicy (1) Profesjonalizm, rzetelność uczciwość tak w skrócie mogę opisać. Będę... Maciej Brzeziński Fachowo i w przystępnych cenach!!! (1) Panowie prowadzący zakład są bardzo solidni, a swoje doświadczenie zdobywali... Daniel Andrzej Kuczera - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony. Polecam ten warsztat. Andrzej Kuczera polecam (1) Korzystam z ich usług od ponad 4 lat i jeszcze nigdy się nie... ko78 polecam (1) naprawią rzetelnie, uczciwie, bez naciągania, a przy tym (co rzadkie w innych... jurek Polecam (1) Jestem zadowolony z usług, obługa solidna i po prostu ludzka. Dlatego maja... rafus Godni polecenia (1) Naprawiałem u nich sprzęgło naprawa zrobiona porządnie i szybko. Przy okazaji... Michał Dotyczy opini Yarosa (1) Świadczymy usługi mechaniczne a nie "drobne naprawy "blacharskie.Okulista też... Właściciel Do drobnych napraw (1) Warsztat dosyc maly dobry raczej do naprawiania latwych problemow. Ceny... Yaros są super !!! (1) dziś naprawiałem u chłopaków samochód. szybko, sprawnie, solidnie i tanio.... szymon Rewelacyjny zakład (1) Naprawiam u tych chłopaków swoje auto Citroen od ok dwóch lat i jestem... Janusz Polecam (1) Panowie znaja sie na robocie i do tego mozna z nimi pogadac - co dla mnie... Cykad (Corsa C) Dobrzy i uczciwi fachowcy (1) Wymieniałem u nich uszczelkę pod głowicę i rozrząd ok. 4 miesiące temu, do... Andrzej_R JAKOść DE LUX (1) Mam kontakt od dłuższego czasu, pracowali dla kogoś teraz pracują dla... Zenek super warsztat (1) hej,bardzo polecam ten warsztat.od 3 lat robie tam moje auto i zawsze jestem... Aga