polecam każdemu (1) sam dwa auta mam zrobione u Pana Stanisława i wszystko rewelacja pojemności... ja bardzo profesjonalnie (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Auto GAZ Elektronika, bardzo profesjonalna i... wiezaq Polecam (1) Przegląd poszedł sprawnie i szybko. Super kontakt z klientem. Robert
Golf mk1 cabi (1) silnik abf 2.0 spalanie 8-10l w zaleznosci od jazdy polecam warsztat pelen... dugi IZA - opinia (1) BARDZO MIŁA OBSŁUGA. SZYBKI CZAS REALIZACJI, CENY IZA Zdecydowanie polecam! (1) Bardzo dobra jakość usług i kulturalna obsługa. Zakładałem tam 5 lat temu gaz... Piotr Mudlaff Firma godna polecenia (1) Pełen profesjonalizm, super obsługa, przystępne ceny, doradztwo. Instalacja... Maciek Mateusz (1) Witam, już 2 samochód zagazowałem u Pana Stanisława i gorąco polecam moi... mateusz POLECAM (1) Polecam zakład Pana Stanisława. Instalacja w moim aucie działa bez zarzutu... Krzysztof Uczciwy solidny fachowiec POLECAM!!!! (2) Po wcześniejszych doświadczeniach z LPG (zakładany u nieudaczników i... M bardzo trudne auto , jak narazie bez uwag. (2) Auto - hybryda ,wiec trzeba miec wiedze, osoba kompetentna narazie wszystko... Dawid P. 6,0! (1) Profesjonalnie, szybko, solidnie! Panowie wytłumaczą wszystko, znają się na... czerwona honda Fachowa obłsuga , serwis na najwyższym poziomie ! (1) Przebyłem długą drogę by w końcu trafić na ten serwis który bez żadnego... Jarek Przykro mi (1) Z przykrością stwierdzam, że się tam jednak nie znają. Byłem na przeglądzie... Zbyszek Focus (3) Samochód jeździ. Z samą instalacją raczej nic się nie dzieje oprócz małego... Robert G. Polecam! (1) Pełen profesjonalizm, fachowa obsługa, przesympatyczny i bardzo pomocny... HB toyota corolla kombi 1.6 vvt-i (1) Instalacja Landi Renzo założona 2 lata temu - przejechałem ponad 30 tys. km.... gość volvo s60 T5 (1) Pełen profesjonalizm, rzeczowo bez zbędnego bełkotu. Instalacja Landi - Renzo... Grzegorz Tomasz Pacyński - opinia (1) Warsztat godny polecenia, obsługa perfekcyjna, pełne zaangażowanie plus... Tomasz Pacyński profesjonalny zakład (1) Polecam ten zakład każdemu kto się zastanawia gdzie w 3 city założyć gaz. Nie... emilgdansk(passat 1.8)