passat 1,8 t (1) montaz super wszstko jak nalezy obsługa po sprzedazowa super:) przebiegi... grzes Pełen profesjonalizm !!! (1) Byłem umówiony na serwis instalacji za 2 tygodnie. Niestety z przyczyn... kris Chabrowski - opinia (1) Mam zamontowaną instalacje LPG firmy Landi renzo w VW Golfie Plusie z... Chabrowski
seat leon 1.8 t (1) Super extra. Niedrogo szybko bezproblemowo kulturalnie ladnie dzialajaco.... gibki Solidna usługa za przystępną cenę (1) W firmie zakładałem instalację LPG. Wybrałem zakład po szczegółowej analizie... Marcin Matyszkiewicz Jeżdżę spokojny, moje auto serwisuję w Auto Gaz Elektronika Stanisław Buczak (1) Zacząłem moją przygodę z warsztatem od "zagazowania" Opla Astry ( nie... Krzysztof ZADOWOLONY (1) Opel Vectra B 1.8 instalacja Landi Renzo zamontowana w w/w warsztacie i... Marcin G. Polecam (1) Samochód Citroen Xsara Picasso 1,6 16V. Instalacja BRC założona przy... Krzysiek T. gorąco polecam!!! (2) Witam, na początku chciałbym zaznaczyć, że do tego zakładu trafiłem z... Michał Gustaw Zdecydowanie polecam!!! (1) Firma Pana Stanisława godna polecenia, montaż instalacji wykonany solidnie i... gość Rewelacyjny fachowiec! (1) Podpisuję się oburącz pod opiniami pozytywnymi opiniami! Pan Stanisław jest... Marcin Najlepszy gazownik (1) Witam, Pan Stanisław to najlepszy specjalista w swoim fachu, założyłem już u... Marcin Patyna solidny warsztat, polecam!! (1) Zakład jak najbardziej godny polecenia,widać, że Pan Stanisław Buczak zna się... Luki Polecam zdecydowanie! (1) Witam, polecam ten warsztat ze względu na wysoką jakość usług oraz fachowe... Michał Warto się udać po naprawę lub po nową instalację. (1) Przy pierwszym autku występowały dość nietypowe usterki instalacji (5... Michał Kas - opinia (1) Byłam tam ostatnio, ponieważ polecił mi znajomy. Jeżdzę peugocikiem w... Kas Oby tacy fachowcy byli wszędzie. (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego Pana. Oprócz regulacji jakiej dokonał w... Małgorzata