MAJSTERKOWICZOM MECHANIKOM ODRADZAM (4) Wymiana filtrów lpg banalna sprawa,każdy kto chociaż troche grzebie przy... Mechanik Zdecydowanie polecam (1) Polecam w 100%, prawdziwi fachowcy, w ciągu jednej wizyty zdiagnozowali... Bartosz Awaria podczas podróży (1) Jechałem z Gorzowa Wlkp. Do Gdyni na badania podczas dojazdu juz na miejsce... Jarosław
NIE POLECAM (4) Zdecydowanie odradzam wizytę w tym warsztacie. Umówiłem się na wymianę... Odradzam Polecam (1) Szybko, sprawnie, pełen profesjonalizm.... Polecam wszystkim ... Q Polecam (1) Gazowałem w zakładzie dwa auta. Astra F i Mazda 6 GG. Oba auta bez... Andrzej Profesjonalnie i rzeczowo (1) Świetne podejście do tematu, auto na gazie jeździ bardzo dobrze, po roku... Maciej Manufaktura (2) Warsztat w przydomowym garażu, ogólnie panujący nieporządek, wyposazenie... Krzysztof Profesjonalizm - klucz do sukcesu (1) W moich kilkunastoletnich kontaktach z różnego rodzaju serwisami nie tylko... Waldek Januszczyk Profesjonalizm (1) Duże pochwały dla tego zakładu. To co podobało mi się najbardziej jest tym że... RafAsia Konrad - opinia (1) Bardzo polecam ten warsztat. Odwiedziłem wszystkie warsztaty zajmujące się... Konrad Po prostu pełen profesjonalizm! (1) Panowie Barabasz są właściwymi osobami na tych stanowiskach! Po prostu... Marcin Jak narazie wzór do naśladowania (1) Jestem bardzo zadowolony z podejścia do klienta. Nie ma wciskania ciemnoty... Matthai_Nubira PANU SŁAWKOWI COŚ SIĘ POKRĘCIŁO (3) PANU SŁAWKOWI COŚ SIĘ POKRĘCIŁO WYROBIŁ SOBIE RENOME I TERAZ MOZE WALIĆ CENY... pytooon Polecam (1) Parę lat temu kożystałem z usług - p. Sławek montował instalacje - usługa... Janek Audi 2,8 Cena=jakość (1) Ceny może nie najniższe, natomiast wykonanie najlepsze. Pan Sławek to nie... Właściciel Toyoty Warto. (1) Instalację zamontowałem latem 2011. Czwarte auto na gaz, New Beetle 1.8T... Adam Wosko Polecam (1) Panowie Barabasz są: kompetentni fachowi zaangażowani pomocni robią co do... zadowolony peugeot 307 L. Jędryszek - opinia (1) Pełnny profesjonalizm i wyjątkowo przyjazne podejście do klienta.... L. Jędryszek Polecam z czystym sumieniem (1) Sprawdzilem wiele zakladow i kazdy byl przecietny. Odnioslem wrazenie, ze... M6