Auto-Jankes

Warsztaty samochodowe Wulkanizacja

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 1

Angela - ocena (1) Wspaniały mechanik z wielką wiedzą, mały niepozorny warsztat a znalazł... Angela Piotr - ocena (1) Super. Polecam. Naprawdę znakomity warsztat Piotr skoda fabia (1) Najlepszy mechanik samochodowy jakiego spotkałem na terenie trójmiasta...... fabia
Super mechanik (1) Naprawialem w tym warsztacie swoje autko i usługa była wykonana w super... Adrian Irek (1) Bardzo profesjonalny mechanik i wspaniały Człowiek. Jako jedyny w Trójmieście... Irek Z wielka checia napisze dobra opinie za super usluge (1) Skozystalam jakis czas temu z uslugi zakupu pojazdu pod klienta,od znajomych... Anna niewielki warsztat ale doswiadczenie ogromne (1) Dzis podjechalam zeby podpiac mojego chryslera pod komputer bo zaczol dziwnie... manuela SZCZERZE POLECAM! (1) Pan Grzegorz jest specjalistą w swoim fachu, po wizycie u niego 25 letni... Justyna usługa wykonana na czasie w super cenie (1) Byłem pierwszy raz u pana Wojtka.jestem zadowolony biorąc pod uwagę ze jestem... patryk Polecam (1) Prosta wymiana części w zawieszeniu. Szybko i sprawnie, Pan wie co robi, w... satan Polecam warsztat uslug motoryzacyjnych (1) odebralem moj samochod z naprawy zawieszenia.Rewelacja dokladnosc... Andrzej rewelacyjne ceny (1) chcialbym podzielic sie ze wszystkimi informacja ze ceny p.wojtek ma... andrzej Dobry specjalista (2) Bylem dzis z polecenia znajomego u mechanika we wrzeszczu bo podobno super... Przemek