SPROSTOWANIE DO OPINII PONIŻEJ - zawieszenie ! (1) Jeżeli chodzi o zawieszenie wielowahaczowe zawsze DORADZAMY KLIENTOWI... AUTOLEO Omijać z daleka! (1) Jestem kompletnym laikiem w dziedzinie motoryzacji, co pseudo mechanicy -... Michał A Oni naprawdę potrafią naprawiać samochody !!! (1) Przyholowałem do nich mojego Lanosa po 2 tygodniach bezskutecznej naprawy w... Artur
ZADOWOLONY KLIENT (1) Bardzo sympatyczny warsztat,wszystko do dogadania,niewciskają kitu,żadnego... Łukasz omijać z daleka! (1) Faktycznie mechanicy tam to chyba zbieranina piekarza,kowal i cholera wie... kinga PORAZKA-NIEPOLECAM (1) WARSZTAT MOZE KIEDYS BYL DOBRY.ALE TERAZ NIEPOLECAM! AUTO TRZYMALI MI TAM 4... ADAM auto leo (1) fatalny warsztat,drogo,d,lugo i wogóle nie polecam! ewa nie polecam (1) nie polecam. przy wymianie amortyzatorow uszkodzili kolmuny mc persona nie... andrzej niestety nie są to fachowcy najwyzszych lotów (1) pojechałem do tego warsztatu z prosta naprawą, wymianą uszczelki pod pokrywą... Kamil Warto ich znależć (1) Wymieniałem u nich wydech w moim Peugeocie i wszystko poszło OK. Po miesiącu... Misza