bardzo drogi warsztat i brak właściwej diagnozy (2) awarii uległ wysprzęglik w skrzyni biegów samochód dostarczony do warsztatu... marek Warsztat godny polecenia (1) Regularnie korzystam z usług firmy AUTO LEO. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do... Opel vectra Naprawa, serwis, przegląd (1) Jestem zadowolony z napraw. Pierwsza wizyta, wykryte problemy z autem.... Citroen Morena
drogo! (1) wymiana rozrządu - robocizna przepłacona ponad 2x!! nie korzystaj jak się nie... Zenon Znakomity warsztat (1) Najlepszy z warsztatów gdzie dotychczas naprawiałem auto, a parę ich było.... Piotr Mudlaff Nie polecam (1) zlecona i zapłacona wymiana termostatu i płynu chłodniczego. Zimą po wymianie... pete8 nie polecam (2) w zeszłym roku robiłem u nich klocki generalnie hamulce, niestety do poprawki! rolski SOLIDNOŚĆ (1) Moje dwa autka sata tolka i skodę fabię oddaję z zamkniętymi oczami do tego... łeonard Szymański nemo775 - opinia (1) Szybko, tanio i dobrze,a przede wszystkim uczciwie. nemo775 POLECAM! (1) Zdecydowanie polecam-trafna diagnoza, szybka naprawa, przystępna cena, miły i... Sylwia Nie polecam !!! (1) Firma może była kiedyś rzetelna, jednakże za dużo ostatnio zbiegów... Magda Najlepszy sewis (1) W lepszym serwisie nie byłem oddałem dzisiaj rano samochód a po 3 godzinach... Johny Gorąco polecam (1) Warsztat godny polecenia. Fachowe doradztwo i miła obsługa. Bardzo przystępne... omichal83 szczery i pracowity właściciel (1) do tego pomógł mi gdy nie mogłem fizycznie odebrać własnego auta - nieczęsto... Yans Polecam. (1) Długo szukałem jakiegoś normalnego warsztatu w Gdańsku. W końcu znalazłem... Zako Polecam (1) Naprawiałem u nich piastę w tylnym kole, bez problemu udało się znaleźć... rodrig Serwis ok, przystepne ceny (1) Obsluga fachowa i mila. Jednak na warsztacie panuje pewien zamet, nalezy... R Jestem zadowolonym klientem (1) Serwisuję dwa samochody w Leo, swojego forda mondeo i żony opla astrę.Pomogli... net_marek Jestem zadowolona ! (1) Kupiłam u nich komplet opon zimowych do mojego Clio , z założeniem wyszło... Gosiamala Polecam (1) Polecam robiłem u nich kilka razy auto i było wszystko oki Marcin